Första gången med ett litet barn på flyget delar föräldrarna ut lappar för att be om ursäkt i förväg

sofia

25 April 2022

Första gången med ett litet barn på flyget delar föräldrarna ut lappar för att be om ursäkt i förväg
Advertisement

Att resa tillsammans med sina barn är inte alltid lätt. De har sina behov, kanske behöver de röra på sig då och då och kan inte "kontrollera" sig på samma sätt som en vuxen människa kan. Naturligtvis är det åldern och bristen på erfarenhet som ger upphov till liknande beteenden och vi kan inte beskylla små barn för något som de inte ens är medvetna om. Att ha svårt att sitta still eller att vistas på samma plats under en längre period är något som garanterat kan bli ett problem om man ska ta en flygresa.

Och om vårt barn börjar få okontrollerbara raserianfall, vad ska då de andra passagerarna tänka och säga? Teoretiskt sätt ingenting, just på grund av det vi just har sagt, men så är det inte alltid. Anledning till att föräldrarna vi nu ska berätta om, har bestämt sig för att agera i förväg. Låt oss ta reda på vad de hittade på.

Advertisement

På flyget för första gången med sin 10 månader gamla son, tog dessa två föräldrar, av rädsla för små utbrott, gråt och skrik försiktighetsåtgärder och agerade i förväg. Som en passagerare på samma flyg la ut på Twitter, delade paret ut paket med godis och en lapp till alla passagerare.

"Hej! Jag heter Bruno och är 10 månader gammal. Det är min första flygresa och jag ska försöka vara så snäll som möjligt, men om jag känner mig irriterad eller får ont i öronen och gnäller ber jag om ursäkt i förväg. Mina föräldrar har förberett det här paketet med godis ifall jag plötsligt skulle starta en "konsert" under flygningen. Jag hoppas att detta kommer att vara användbart för att göra din resa trevliga. Tack! ". Med dessa ord, skrivna som om det var barnet självt som ville varna alla, skickade en mamma och pappa ett meddelande till sina medresenärer.

Wikimedia - Not the actual photo

Wikimedia - Not the actual photo

Indirekt bad de var och en av passagerarna att vara toleranta och att inte bli för arga om deras lilla son började gråta under flygningen. Många har kommenterat inlägget och uppskattat parets gest. Andra, även om de uppskattade gesten, underströk att barnets föräldrar inte borde ha känt sig skyldiga gentemot de andra passagerarna. Om ett barn börjar gråta för att det inte tål en lång flygresa är det ingens fel.
 
Man måste vara tolerant i alla situationer, eller åtminstone i de som förtjänar det som den här. Ibland är de första som inte klara att sitta still vuxna människor, än mindre ett barn. Så var noga med att inte vara för hård.
 
 
 
 
 

Advertisement