Två systrar ber sin mamma sända dem ett tecken från himlen (+VIDEO)

av sofia

02 Mars 2023

Två systrar ber sin mamma sända dem ett tecken från himlen (+VIDEO)
Advertisement

Många tror att livet inte tar slut efter döden och oavsett religion är de flesta övertygade om att det kan finnas något "på andra sidan", annars skulle vår existens vara meningslös. Det var därför två systrar som tog hand om sin mamma Dorothy, 97, bad den sjuka kvinnan som bara hade några få dagar kvar att leva att ge dem båda ett ordentligt farväl när hon nådde himlen.

Den äldre mamman lovade det till dem båda och gick tyvärr bort bara några dagar senare. Vad som hände efter hennes försvinnande är dock otroligt.

via Inspiremore

Advertisement
YouTube - Angela Patteson

YouTube - Angela Patteson

Systrarna Deborah Booth Patteson och Jeanne Booth Wright bad sin mamma om ett tecken på hennes överjordiska närvaro i form av en hälsning från en kardinalfågel. Denna gest skulle ha gett dem tryggheten i att alltid ha sin mamma vid sin sida. Ungefär tio dagar efter Dorothys försvinnande hörde systrarna något vid köksfönstret.

När de gick för att kolla såg de något utanför fönstret: en kardinalfågel. Detta skrämde dem, men de förblev rationella och tänkte att det förmodligen bara var en slump. Rörda av den lilla fågelns närvaro släppte de in den i huset och tillbringade cirka tio minuter tillsammans med den. Fågeln var märkligt nog mycket sällskaplig då den lät sig hållas och smekas utan att flyga iväg. Fågelns extrema foglighet började väcka ytterligare tvivel hos båda systrarna, men de försökte ändå hålla fötterna på jorden och antog att även detta var en slump.

Advertisement
YouTube - Angela Patteson

YouTube - Angela Patteson

Efter att ha klappat lite på den lille kardinalen gick systrarna ut för att befria den. En av dem öppnade sin hand för att låta den flyga iväg, men den lilla fågeln blev kvar där den var. Sedan försökte hon ge den till sin syster, för att se om hon kunde "övertyga" den. Kvinnan öppnade sin hand och flyttade armen framåt för att uppmuntra den lilla fågeln att flyga och kardinalen flög... mot hennes axel och stannade där i några minuter.

Inför en sådan oväntad gest hade systrarna inte längre några tvivel om att det var tecknet från himlen som de väntat på. De två kvinnorna skrattade och grät rörda av sin mammas hälsning och kort därefter flög kardinalen upp mot himlen.

Scenen filmades av Angela Patteson, svärdotter till en av de två systrarna, som delade den på sociala medier med följande bildtext: "De senaste åren har min svärmor Debbie och hennes syster Jeanne pratat med sin mamma. Vid flera tillfällen bad de - efter de att hon gått bort - att sända dem ett tecken när hon väl var i himlen, och de bad specifikt om att en kardinalfågel skulle vara inblandad".

En rad tillfälligheter som kan få även den mest skeptiska människan att tänka om, håller du inte med?

Advertisement