Trött på att bli uppvaktad på gymmet fattar hon ett drastiskt beslut

av sofia

02 Mars 2023

Trött på att bli uppvaktad på gymmet fattar hon ett drastiskt beslut
Advertisement

Enligt nya undersökningar är det bästa sättet för att träffa nya människor och – varför inte – starta en kärleksrelation, gymmet. Många tycker faktiskt att det är trevligt att umgås mellan träningspassen. Men för Monica Huldt, en 37-årig modell, är det inte så trevligt.

Kvinnan förklarade att hon går på gym fem dagar i veckan och att när hon tränar blir hon ofta uppsökt av män som vill uppvakta henne. Även om hon tycker att den här typen av uppmärksamhet är smickrande, tycker Monica att det sker lite för ofta, så hon bestämde sig för att lösa problemet på ett lite ovanligt sätt.

via Mirror

Advertisement

Enligt henne skulle dessa män distrahera henne från hennes övningar och inte låta henne träna ordentligt och hon har därför valt att anlita en livvakt: "Att träna på gymmet är viktigt för mig, för jag gör det inte bara för min fysiska hälsa men för mitt psykiska välbefinnande. Jag tränar fem dagar i veckan och blir uppraggad av någon varje dag. Det kan vara smickrande, men i längden är det lite utmattande. För det mesta vill jag bara bli lämnad ensam så att jag kan göra mina övningar”, förklarar modellen.

Därav föddes idén att anställa en livvakt, med en ordentli lön: "Jag är mer än villig att betala 2 000 euro i månaden för att någon ska vara min livvakt", förklarar hon. Hans plikter? Att följa med Monica till gymmet och på fotograferingar och – förstås – köra iväg eventuella uppvaktare.

Advertisement

Beslutet kan tyckas drastiskt, men Monica förklarade att hon tog detta initiativ på grund av en obehaglig tidigare erfarenhet. För en tid sedan lyckades en man få tag i hennes telefonnummer och trakasserade henne.

"Jag var tvungen att ta itu med en person som på något sätt hittade mitt telefonnummer. Han skickade meddelanden till mig där han utgav sig för att vara andra människor, som en kosmetolog, en fotograf och till och med en läkare. Det var riktigt läskigt och jag var tvungen att blockera alla nummer som han skickade meddelanden med”, skriver hon.

Nu när hon har förklarat de verkliga skälen till hennes beslut, är hennes idé förmodligen inte så bisarr, eller hur?

Advertisement