En mamma arbetar för att försörja sina barn och sin sjuka man och får oväntad hjälp och stöd av sin lärare

av sofia

07 Mars 2023

En mamma arbetar för att försörja sina barn och sin sjuka man och får oväntad hjälp och stöd av sin lärare
Advertisement

Kärleken har alltid varit en av de mest eftertraktade känslorna inom var och en av oss. Vem av oss har inte alltid velat ha den perfekta kärleksrelationen? Den som det berättas om i vackra böcker eller som vi kan se på bio i romantiska filmer. Vi har alla, åtminstone en gång, drömt om att få uppleva en av dessa underbara kärlekshistorier och till fullo njuta av denna otroliga känsla.

Dagens berättelse är utan tvekan väldigt gripande och har som huvudperson en ung mamma, Jessica Robredo, som levde i en "sagolik" kärleksrelation. Hon träffade Robert och kärleken blomstrade omedelbart, två själar blev till en. Paret gifte sig och bildade snart familj, men deras historia är inte tagen ur varken en bok eller en film. Deras kärlek skuggades tyvärr av en mycket tragisk händelse. Vi kommer att berätta mer nedan.

via Youtube / FOX5 Las Vegas

Advertisement
Youtube / FOX5 Las Vegas

Youtube / FOX5 Las Vegas

Robert drabbades, när han bara var 25 år gammal, av en fruktansvärd sjukdom i form av en mycket aggressiv tumör som snabbt spred sig och tvingade mannen att vara sängliggande. Sjukvårdskostnaderna för Roberts behandling var omöjliga att betala i staden där familjen bodde, Las Vegas, så mannen flyttades till Los Angeles. Jessica fortsatte, trots makens flytt, att arbeta i Las Vegas för att försörja sin familj och de dyra sjukvårdskostnaderna och hon fick ofta tillbringa natten i sin skåpbil.

Lyckligtvis gick inte denna dramatiska historia obemärkt förbi och Kim, Jessicas lågstadielärare, kom till hennes räddning. De två kvinnorna var väldigt nära varandra eftersom Kim inte hade några barn och ända sedan Jessica var barn har hon tagit henne under sina vingar. Ingen hade dock förväntat sig att Kim skulle göra något så extraordinärt.

Advertisement
Youtube / FOX5 Las Vegas

Youtube / FOX5 Las Vegas

Faktum är att läraren hade organiserat något sensationellt för att hjälpa henne! Kim kontaktade ett tv-program som handlar om att hjälpa människor i svårigheter, vilket omedelbart hjälpte till. Programmets team spred ut sig, i civila kläder, bland kunderna på restaurangen där Jessica arbetar och började ge henne allt högre dricks tills hon hade fått ihop hela 12 000 dollar! Dessutom gav de henne även en ny bil för att göra det lättare för henne att resa. Jessica brast ut i tårar av tacksamhet när hon insåg vad som hade hänt och sa senare: "Tappa aldrig hoppet. Det finns alltid någon där för att hjälpa dig… jag hade inte förväntat mig detta.”

Tyvärr klarade sig Robert inte, men Jessica lyckades tillbringa de senaste dagarna vid hans sida tack vare den underbara communityn som hade skapats runt henne. Vad ska man säga, detta lyckliga slut påminner oss om att man aldrig får ge upp hoppet och att människor, om vi är enade, kan övervinna alla motgångar!

Och vad tycker du om denna gripande berättelse?

Advertisement