Den här mannen har valt att ha 3 fruar: "Tack vare dem behöver jag inte jobba"

av sofia

25 Februari 2023

Den här mannen har valt att ha 3 fruar: "Tack vare dem behöver jag inte jobba"
Advertisement

Kärleken är så stark att den vet hur den ska visa sig på så många olika sätt. Var och en av oss, längs vår vandring, vägledd av denna starka känsla, väljer den person vi vill ha vid vår sida, men om detta för många bara är en person, finns det individer som föredrar, både av kulturella skäl och som ett personligt val, att ha mer än en livspartner.

Detta är vad som hände i historien vi nu ska berätta för dig, där en man valde att ha 3 fruar, sina underbara drottningar, som alla har samma plats i hans hjärta. Men låt oss berätta mer om denna "polyamorösa" familj.

via New York Post

Advertisement

Nick Davis, 39 år gammal, träffade sin första fru, April, som är 38, när de fortfarande var högskolestudenter. Deras förhållande var alltid mycket bra och jämlikt, åtminstone tills 25-åriga Jennifer dök upp. Tydligen, enligt familjens berättelse, var det April som presenterade den unga kvinnan för sin man och gick med på att hon skulle bli en del av paret.

Orsaken som skulle ha fått den första hustrun att föreslå en ny partner till sin man skulle vara kopplad till att mannen var mycket krävande ur alla synvinklar. "Nick har en väldigt stark personlighet - sa kvinnan - ibland är det inte lätt att hantera och två extra händer kan komma väl till pass i vardagen".

Advertisement

Två år efter födelsen av denna kärlekstrio kom Danielle, en 22-årig tjej, den yngsta av alla, för att ytterligare vidga cirkeln. Så från två har fruarna gått till 3 och familjen har blivit ännu större. "Jag lever i en dröm" - erkänner mannen, som betraktar kvinnorna som drottningar, av vilka han är kung och, när det gäller de dagliga sysslorna håller han sig utanför. Det är faktiskt de som jobbar och tar hand om allt som behövs i huset, medan han tar hand om barnen.

En praktisk organisation som aldrig tycks ha gett dessa fyra några problem. Alla har sitt eget utrymme och även om de sover tillsammans verkar det inte som att närvaron av flera kvinnor är ett problem för de andra.

Kärleken kan verkligen alltid överraska oss och även i det här fallet kan man garanterat säga att den har gjort det, håller du med?

Advertisement