Den blivande bruden hittar sin framtida man som ammar med sin mamma strax före ceremonin

av sofia

24 Februari 2023

Den blivande bruden hittar sin framtida man som ammar med sin mamma strax före ceremonin
Advertisement

Bröllopsdagen borde teoretiskt sett vara en av de bästa dagarna i ett pars liv eller åtminstone en av de lyckligaste med tanke på att det är en hyllning till deras kärlek. Däremot kan det uppstå många problem och oförutsedda händelser, trots att nivån på förberedelser och organisation är mycket hög. Säkerligen är dock att det förutom logistiska problem, kläder och gäster är svårt att föreställa sig andra typer av oförutsedda händelser. Historien vi ska berätta är dock helt klart ett undantag och innehåller inte några av de klassiska problem som kan uppstå på en så viktig dag. Det som bruden bevittnade strax före ceremonin är något som verkligen gjorde det svårt att fortsätta ha en normal relation med sin partner. Låt oss kika på vad det handlar om.

via Mirror

Advertisement
Flickr / Betsssssy / Not the actual photo

Flickr / Betsssssy / Not the actual photo

Som regel bör de oförutsedda händelserna som kan inträffa på din bröllopsdag gå att lösa eller åtminstone brukar man unna fixa situationen utan att behöva kompromissa allt för mycket. På det bröllopet vi nu ska berätta om var situationen dock lite mer komplicerad än så. Den chockerande händelsen berättades av en makeupartist som vi kommer att ge det fiktiva namnet "Jenny". Jenny hjälpte bruden till toaletten strax före ceremonin: "Hon gick in i badrummet och det hon såg hade räckt för att avstyra bröllopet för vem som helst", sa hon. Om du tror att brudgummen var otrogen mot sin framtida fru några ögonblick innan han skulle ha gift sig, har du helt fel, något ännu värre höll på att hända. Brudgummen var i badrummet med sin egen mamma, som ammade honom. Du läste rätt, en vuxen man som fortsätter att ammas.

Advertisement
Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

Det verkar som att bröllopet hölls ändå trots det chockerande scenariot som bruden bevittnat. Hon hade förstås absolut ingen aning om att hennes blivande man fortsatte att ammas av sin mamma, en verkligt märklig och ovanlig vana, som skulle få vem som helst att ställa ett antal frågor innan att eventuellt gå vidare med förhållandet. Lyckligtvis är det inte situationer man hör talas om varje dag...

Advertisement