Den här kvinnan har fått 11 barn med 8 olika män

av sofia

26 Februari 2023

Den här kvinnan har fått 11 barn med 8 olika män
Advertisement

Det finns kvinnor som inget hellre vill än att bli mammor, även om det i många fall inte är så lätt att bli gravid eller att ha en problemfri graviditet. Det är därför det finns så många exempel på par som tar till de mest olika alternativen för att bli föräldrar. Sedan finns det de människor som verkar ha fått en speciell gåva och lyckas bygga väldigt stora familjer. Ett exempel på detta är huvudpersonen i denna berättelse, Phi, mamma till 11 barn. Det är dock inte antalet barn som gör Phis historia så omtalad, utan det faktum att hon har fått dem från 8 olika män.

Advertisement

På grund av detta har kvinnan blivit utsatt för stark kritik på sociala medier både för att ha fött 11 barn och för att barnen har 8 olika fäder. Vissa kommentarer var inte alltför smickrande mot Phi: "Jag slår vad om att hälften av dina barn skäms över att ha dig som mamma." Phi understryker hur orättvist det är att män kan få barn med olika kvinnor, utan att vara gifta och utan att bli kritiserade för det, medan en kvinna som hon, som har fått flera barn från olika män, omedelbart blir kritiserad. Kvinnan blir dock inte avskräckt av de grymma kommentarerna utan svarar tydligt till var och en av dem: "Här är jag medan jag berättar om era kommentarer och skrattar åt er".

Advertisement

Hennes video blev viral och många av användarna kommenterade skämtsamt antalet partners som Phi fått barn med: "8...jag är redan traumatiserad med 1!" skrev en första person med en ironisk ton, medan en annan skrev: "Jag har haft 4... du vann!". "Hjärtat, EN är mer än tillräckligt!" kommenterade en annan användare, medan någon annan öppet frågade om det var ett sätt för henne att visa upp sig. Phi har dock svarat på alla dessa kommentarer genom att säga att hon har det väldigt bra och att hon älskar sin situation: "Tala för dig själv!".

Vad ska man säga, alla gör sina egna val i livet, oavsett om andra är överens eller inte. Vad tycker du om den här historien?

Advertisement