Han har en dödlig sjukdom så hon föder tidigare för att tillåta honom att krama om sin dotter

av sofia

22 Februari 2023

Han har en dödlig sjukdom så hon föder tidigare för att tillåta honom att krama om sin dotter
Advertisement

Livet går inte alltid som det ska och ibland tar det slut för tidigt, just när det är som bäst. Detta är vad som tyvärr hände Jamie Hunter, en ung tränare som upptäckte att han led av en dödlig sjukdom precis när han väntade sin första dotter. På grund av detta valde hans partner och mamma till hans dotter Beccy Flint att föda sin lilla dotter tidigare så att Jamie skulle få chansen att lära känna henne och hålla om henne under sina sista dagar i livet. Som om Beccys sorg över förlusten av sin dotters pappa inte var nog var hon dessutom tvungen att ta itu med många byråkratiska problem efter sin lilla dotters födsel. Det här är hennes historia.

via Mirror

Advertisement

The 3 of us 💑❤️🤰🏽💙💖

Pubblicato da Beccy Hunter su Domenica 15 dicembre 2019

Jamie och partnern Beccy upptäckte att de väntade sitt första barn tillsammans 2019. Barnet förväntades komma i slutet av maj 2020. Men i oktober 2019 började Jamie lida av en förlamande smärta i sidan. Han gick till läkaren och fick reda på att han hade njurcancer i mars året därpå. Hans cancer var tyvärr redan i terminalstadiet och förmodligen skulle han inte ha hunnit träffa sin bebis.

Av denna anledning bestämde sig Beccy för att planera förlossningen till den åttonde månaden av graviditeten, för att ge Jamie möjligheten att hålla sin dotter Harper-May i famnen. Förlossningen gick bra och Jamie lyckades krama sin dotter. Han strålade av glädje för att han alltid hade velat bli pappa, men tyvärr förvandlades denna glädje snart till sorg. Jamie gick bort bara två dagar efter lilla Harper-Mays födelse. Till smärtan av att ha förlorat Jamie var Beccy tvungen att lägga till ilskan och frustrationen av en juridisk strid.

Advertisement

All this love in a photograph......we will love you always ❤️

Pubblicato da Beccy Hunter su Mercoledì 13 maggio 2020

Den nyblivna mamman fick kämpa i två år för att få sin partners namn på barnets födelseattest. Hela rättegången tvingade henne att punga ut drygt 4 000 euro. Allt detta för att Beccy och Jamie inte var gifta. "Om jag tänker tillbaka så känner jag mig fortfarande så arg: om vi hade varit gifta skulle de inte ha motsatt sig registreringen av faderskapet till den lilla flickan. Alla dessa prövningar bara för att lagen är så föråldrad. Idag är många människor inte gifta när de skaffar barn", säger Beccy.

Kvinnan fick till och med genomgå en intervju med socialtjänsten, där de till och med bad henne förklara varför Jamie ville bli pappa och visa att hon var en lämplig förälder: "Alla dessa svårigheter uppstod på grund av att Jamie inte var närvarande att visa sitt samtycke genom att skriva på". Två år efter att Harper-May föddes fick Beccy äntligen ett födelsebevis med Jamies namn på.

Låt oss bara hoppas att framtiden kommer att innehålla lyckligare stunder för denna mamma och hennes dotter.

Advertisement