På bröllopsfotot håller mannen sin älskarinna arm i arm, men hon upptäcker det inte förrän 15 år senare

av sofia

14 Februari 2023

På bröllopsfotot håller mannen sin älskarinna arm i arm, men hon upptäcker det inte förrän 15 år senare
Advertisement

Kärlek är en väldigt stark känsla och ibland blir den nästan okontrollerbar, man väljer ju trots allt inte vem man älskar. Denna fras blir tyvärr sann när denna känsla tyvärr inte återgäldas och det blir svårt att vända blad för att starta ett nytt kapitel. Paula är en ung kvinna som har lagt upp gamla bilder på sina föräldrars bröllop på Twitter, och berättar om den melankoliska kärlekshistoria som hennes mamma upplevt, djupt förälskad i en otrogen man. Bilderna har väckt starka reaktioner bland människor på nätet, på grund av en mycket specifik detalj. Låt oss kika på vad det rör sig om.

via Twitter / paugeraldine

Advertisement
Twitter / paugeraldine

Twitter / paugeraldine

Paula la upp några bilder från sina föräldrars bröllop på sitt Twitter-konto. Under en av dessa bilder beskrev den unga kvinnan scenen med dessa ord: "Min mamma gifte sig så här, väldigt kär, medan min far var arm i arm med sin älskarinna". En sorglig upptäckt som kom fram några år efter bröllopet mellan Elba och Luis, som ägde rum för 52 år sedan, även om det egentligen alltid hade varit känt att mannen var otrogen. Luis hade faktiskt ryktet om sig att vara en kvinnokarl, så pass mycket att han till och med hade flera älskarinnor samtidigt. Han hade ett förhållande med sin brors fästmö och med en annan kvinna, allt detta samtidigt som han var gift med Elba, vilket bevisades av det svartvita fotot som lades upp av Paula. Ett sådant beteende kan man väl knappast förlåta, håller du inte med? Ändå var Paulas mamma så kär i Luis att när hon fick reda på det efter 15 år förlät hon honom och deras äktenskap fortsatte i några år till. Men 1978, efter att ha upptäckt att Luis var otrogen mot henne igen, bestämde sig Elba motvilligt för att lämna honom och skilde sig.

Den "berömda" bröllopsbilden där Elba stirrar förälskat på Luis, medan han har sin leende älskarinna bredvid sig, väckte starka reaktioner: "Jag förstår fortfarande inte varför min mamma aldrig rev sönder det fotot och varför hon gav det till mig" kommenterade Paula.

Advertisement
Twitter / paugeraldine

Twitter / paugeraldine

Det var många besvikelser för Elba: "Den kvinnan var min farbrors flickvän på den tiden. Hon blev aldrig viktig. Varken i min farbrors liv eller i min pappas, men de dejtade i ett och ett halvt år. Men hon var inte den enda. Min pappa var otrogen mot min mamma hela sitt liv." En sorglig upptäckt som inte hindrade Elba från att fortsätta älska Luis i sitt hjärta, till sista dagen. Idag är Luis 83 år och lever i ett förhållande med en 43-årig kvinna. Han lever på pensionen som Elba lämnade honom och Paula och hennes bror pratar nästan aldrig med honom, men å andra sidan verkar han inte heller vara intresserad av sina barnbarn. Elba gifte om sig men hade ingen tur ens med sin andra "kärlek", tyvärr.

"Tyvärr var min mamma kär i min pappa fram till hans sista dag. Man kunde se det i hennes ansikte, precis som på bröllopsfotot. Tyvärr väljer man inte vem man blir kär i" säger Paula sorgset.

Skulle du någonsin kunna förlåta en sådan otrohet?

Advertisement