Hans fru försvinner plötsligt medan de är på flygplatsen: "Hon skrev att jag inte skulle söka upp henne"

av sofia

13 Februari 2023

Hans fru försvinner plötsligt medan de är på flygplatsen: "Hon skrev att jag inte skulle söka upp henne"
Advertisement

Det sägs att kärleken är den starkaste känslan av alla och att tack vare den kan alla svårigheter mötas och övervinnas, men det finns fall där denna övertygelse inte verkar stämma överens med verkligheten. Ibland hamnar till synes lyckliga förälskade par i situationer som är så absurda att man knappt kan tro att de är sanna, men där man trots allt måste acceptera fakta.

Huvudpersonen i den här historien trodde till exempel att allt var frid och fröjd i hans liv. Han var gift och väntade sitt första barn, han trodde att ingenting kunde förstöra denna idylliska tillvaro, synd bara att allt var på väg att rasa samman. Utan minsta förvarning gick hela hans liv i bitar och han kunde inte göra annat än att bara stå där och titta på utan att kunna göra något åt saken.

via Reddit

Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Historien berättades av mannen i ett långt inlägg på Reddit. Vår huvudperson, som knappt kunde tro det han hade upplevt, bestämde sig för att dela sin upplevelse med människor på nätet. "Jag var på flygplatsen med min 28 veckor gravida fru när hon plötsligt övergav mig en halvtimme innan vårt flyg skulle gå" - så börjar historien om denna stackars make som lider efter att ha blivit övergiven av sin fru.

Tydligen väntade paret lugnt på planet när kvinnan plötsligt sa till sin man att hon var tvungen att gå på toaletten. En helt normal sak, förutom att hon efter 15 minuter fortfarande inte hade kommit tillbaka. Då ringde mannen till henne för att höra om allt var okej och hon svarade att det inte fanns något att oroa sig för och att hon snart skulle komma ikapp honom vid boardingen.

Efter ytterligare några minuter fick mannen ett meddelande om att hon redan gått ombord på planet. "Vid det laget vände jag mig till flygpersonalen och frågade om min fru verkligen var på sin plats - förklarar han - De sa nej, men jag insisterade och då fick jag reda på att hon inte bara inte hade gått ombord, utan att hon till och med hade avbokat flyget".

Advertisement
Rawpixel - Not the actual photo

Rawpixel - Not the actual photo

En mycket jobbig situation som orsakade vår huvudperson stark ångest. "Jag förstod inte vad som hände - säger han - jag var orolig för henne och min son, jag ringde henne men hon svarade mig inte, jag försökte nå hennes familj och det fanns inga spår av dem heller. Jag var desperat. Sedan några timmar senare fick jag hennes meddelande om att hon hade lämnat landet och att jag inte skulle söka upp henne."

Från en dag till en annan vändes hela hans liv upp och ner, kvinnan han älskade fanns inte längre där och framför allt hade han förlorat möjligheten att bli pappa. Många har försökt gissa sig fram till orsakerna bakom kvinnans val, men inget av dessa har bekräftats av mannen som, fortfarande är i chock och inte har lyckats hitta någon förklaring.

Det svåraste var nog att behöva erkänna att det inte fanns någon väg tillbaka och att han var tvungen att acceptera det oväntade slutet på något så vackert: "Två timmar innan detta hade vi det mysigt och var glada, sedan förändrades allt plötsligt" - skriver mannen. Och det stämmer verkligen att livet i vissa fall ger oss något att verkligen glädjas åt, medan det i andra fall lämnar oss med ett hjärta fullt av smärta.

Hur skulle du ha reagerat om du varit i hans situation?

Advertisement