Vamrvattenberedaren går sönder samma dag som hennes son föds, men teknikern lagar den gratis och lämnar ett rörande meddelande

av sofia

05 Februari 2023

Vamrvattenberedaren går sönder samma dag som hennes son föds, men teknikern lagar den gratis och lämnar ett rörande meddelande
Advertisement

Att bli mamma eller pappa är en obeskrivlig känsla och bara de som har haft turen att uppleva det vet verkligen vad det innebär. När ett barn kommer in i bilden förändras livet totalt och ibland kan det verkligen påverka hur vi beter oss i vissa situationer. Man försöker faktiskt på alla sätt göra sig redo så att det nyfödda barnet aldrig saknar något, men vi vet mycket väl att oväntade händelser alltid lurar runt hörnet och att fixa något som är fel är inte alltid lätt.

Huvudpersonen i denna berättelse vet något om den saken, men lyckades dock lösa allt tack vare ingripandet av speciella människor. Men låt oss förklara närmare vad som hände.

via Jesse Hulscher/Facebook

Feb 23rd.....that was the morning after Adler was born and I was just hopping out of the shower at my house about the...

Pubblicato da Jesse Hulscher su Domenica 19 marzo 2017

Jesse och Maria Hulscher från Willmar i Minneapolis, är en pappa och mamma som råkade ut för en oväntad händelse i samband med ankomsten av deras andra barn. Medan kvinnan precis hade fött barnet och fortfarande var på sjukhuset var mannen hemma med det andra barnet och väntade ivrigt på den lilla nykomlingen.

Morgonen då pappa Jesse var tvungen att åka till sjukhuset för att hämta sin fru och bebis vaknade han och upptäckte att det fanns ett problem i huset. Pannan var ur funktion, det var väldigt kallt ute och snöstorm förutsågs. Mannens blev väldigt orolig: hur skulle han kunna ta hand om två barn och få dem att må bra om han inte ens kunde garantera värme hemma?

Det var då han hastigt kontaktade ett servicecenter och förklarade situationen och bad om ett omedelbart ingripande. Vi är dock väl medvetna om att det inte alltid går att ringa och hitta någon som kan reparera felet direkt, ibland får man vänta innan man får en bokad tid. Inte i det här fallet.

Advertisement

Reparationsfirman sa åt Jesse att inte oroa sig och att de inom några minuter skulle komma dit för att fixa allt och det gjorde de. Detta gjorde att mannen kunde ta en suck av lättnad i väntan på att få fakturan för att betala för reparationen. Faktum är att han några dagar senare hittade kvittot i brevlådan och fick en underbar överraskning.

"När jag tog kvittot blev jag mållös - berättar pappan - Det stod inte bara att alla reparationer hade gjorts gratis, utan det fanns också ett meddelande som sa att jag skulle ta hand om min bebis. Jag kunde inte tro att de hade varit så shyssta mot en total främling”. Men det var faktiskt så.

Företaget som hade utfört reparationen hade fått reda på födseln och bestämde sig för att ge familjen en gåva. Utan att känna dem och utan att veta könet på det ofödda barnet, hade de bestämt sig för att ge lite värme genom att erbjuda sin hjälp. En snäll och osjälvisk gest som verkligen muntrade upp familjen Hulscher.

Ett trevligt och originellt sätt att välkomna detta barn på och på något sätt önska honom ett liv fullt av kärlek och "värme". Tror även du nu att det finns riktigt speciella människor i den här världen?

Advertisement