Ett par avstår från att gå på skolbalen tillsammans för att istället följa med två funktionshindrade vänner

av sofia

06 Februari 2023

Ett par avstår från att gå på skolbalen tillsammans för att istället följa med två funktionshindrade vänner
Advertisement

Det är egentligen inte svårt att visa lite vänlighet mot de människor vi möter i livet, särskilt de som behöver lite extra kärlek och omsorg, men ändå distraherar vardagen oss ofta från dessa enkla gester som kan göra skillnad i någons liv.

Sydney och Logan har förstått och visat detta mycket väl, ett ungt kärlekspar som har bestämt sig för att delta vid skolbalen på ett minst sagt oförglömligt sätt. Faktum är att de båda bestämde sig för att gå på festen var för sig, för att kunna bjuda med sig två av sina funktionshindrade skolkamrater till dansen.

via Metaspoon

Sydney är en softballspelare och hejaklacksledare som även arbetar som stödlärare till klassen Life Skills på Princeton High School i Indiana, USA. Under sina lektioner blev hon vän med en funktionshindrad elev vid namn Noah Heichelbech.

Sydney visste att Noah med sin sociala och utåtriktade personlighet skulle ha väldigt roligt på balen, så hon kom på en briljant idé. "Noah är så omtänksam och nöjeslysten, han hälsar på alla i korridoren," berättar tjejen: "Han är en explosion av energi. Han är min bästa vän," tillade hon. Av denna anledning bestämde sig paret för att gå på dansen med två speciella partners: Sydney skulle ha tagit med sig Noah, medan Logan skulle ha tagit med sig en annan funktionshindrad elev vid namn Harley.

Advertisement

Smile 😄

Pubblicato da Sydney Firkins su Sabato 5 marzo 2022

För att be Noah att vara hennes dejt tog Sydney en softball och skrev ett meddelande på den och direkt efter överlämnade hon den till sin vän och hjälpte honom att läsa meddelandet som löd: "Vill du gå på dansen med mig?" , varpå Noah svarade: "Ja, visst!".

Samtidigt bestämde sig Logan för att ge sin söta vän Harley en bukett rosa rosor - hennes favoritblommor - tillsammans med ett gulligt meddelande till henne som löd: "Jag skulle bli glad om du följde med mig till balen." Det slutade med att alla fyra tillbringade en underbar kväll tillsammans. De hade roligt, dansade och pratade tillsammans. "Det faktum att Sydney och Logan brydde sig och ville inkludera mig i en sådan händelse värmer mitt hjärta", säger Noah.

Hur kan man klandra honom, det är ju trots allt den här typen av människor som gör världen till en bättre plats som är värd att leva i.

Advertisement