En 73-årig modell visar oss att åldern inte är ett hinder för att ha stil: "Ha på dig vad du vill"

av sofia

07 Februari 2023

En 73-årig modell visar oss att åldern inte är ett hinder för att ha stil: "Ha på dig vad du vill"
Advertisement

Många tycker om att säga att "åldern är bara en siffra", men väldigt få människor kan verkligen anamma denna filosofi, även om det lyckligtvis fortfarande finns några personer som kan bevisa att åren inte alls är ett hinder. Ett praktexempel på detta är modellen och influencern Colleen Heidemann, 73 år gammal.

Denna vackra kvinna bestämde sig för att satsa på en modellkarriär vid 69 och har sedan dess dokumenterat sitt liv i modevärlden på sociala medier för att visa världen att man borde känna sig bekväm att ha på sig vad man vill, oavsett vilken ålder man har.

via 7 News

Colleen gjorde sin sena debut i modebranschen och inom en mycket kort tid hade hon mer än 300 000 fans på sitt TikTok-konto. I sina videoklipp främjar Colleen essensen av så kallad "body positivity", en social rörelse född för att främja acceptans av ens eget utseende och andras, oavsett storlek, ålder, kön och allt som rör samhällets skönhetsnormer.

Heidemann delar ofta med sig av sina flashiga och väldigt glamorösa utseenden på sociala medier för att visa sin publik att du kan bära vad du vill i alla åldrar: "Vissa människor säger till mig att jag borde ha kläder som passar min ålder, men jag svarar : fysiskt eller mentalt? Eftersom mitt sinne fortfarande är ungt och vackert! Alla kan bära vad de vill, de kommer att glänsa om de känner sig bekväma med sig själva. Bär alltid och bara det som får dig att må bra!" , säger hon.

Advertisement

I en intervju fick hon frågan hur hon beskriver sin stil och Colleen svarade: "Jag har verkligen ingen definierad stil. I det här skedet av mitt liv tenderar jag att bära kläder som jag aldrig skulle ha valt när jag var yngre, men jag har ingen stereotyp självbild. Jag gillar verkligen att prova nya saker”.

Dessutom tar Colleen idag mycket mer hand om sin hälsa och lever ett mycket hälsosamt liv, genom att följa en kost rik på grönsaker - råa eller grillade - begränsa konsumtionen av kött och socker och utöva regelbunden fysisk aktivitet. Enligt modellen bör hennes ålder betraktas som en "Upplysningsfas. Du inser hur många underbara saker livet fortfarande har att erbjuda och hur många nya upplevelser som väntar oss", förklarar hon.

Vad tycker du? Håller du med henne?

Advertisement