Vid 92-års ålder tar hon fortfarande på sig bikini: "Jag äter vad jag vill och njuter av livet"

av sofia

01 Februari 2023

Vid 92-års ålder tar hon fortfarande på sig bikini: "Jag äter vad jag vill och njuter av livet"
Advertisement

När vi väl når en viss ålder måste vi oundvikligen hantera tidens gång och tecknen på att detta, som tiden vare sig vi vill det eller inte, lämnar på vår kropp. Rynkor, mindre fast hud, trötthet och avtagande vitalitet är vanligtvis spåren av de år man levt, men ändå finns det de som inte verkar "lida" av det, tvärtom, ju mer åren går, desto mer lyckas de upprätthålla en ungdom som man inte hade kunnat förväntat sig.

Tror du inte på det? Se bara på huvudpersonen i denna berättelse för att bli övertygad och hoppas att även du en dag kan nå hennes ålder med samma styrka och samma önskan att le mot livet varje dag. Men låt oss först berätta mer om henne.

via New York Post

Advertisement
@joansumner1930/Tik Tok

@joansumner1930/Tik Tok

Den vackra Joan Woodhouse är 92 år gammal och föddes på 30-talet och bär sin ålder fantastiskt bra. Efter att ha blivit känd på webben för de många videor som delas på hennes Tik Tok-sida, lämnar den här charmiga mormorn varje användare som lär känna henne mållös. Anledningen ligger just i att hon ser mycket yngre ut än vad hon är i verkligheten.

Denna mamma till 8 barn, farmor till 18 barnbarn och 10 barnbarnsbarn, kommer ursprungligen från Storbritannien, men har länge bott i Costa Colida, Spanien, där hon älskar att tillbringa livet på ett så lugnt sätt som möjligt. Detta är en av hennes hemligheter för att upprätthålla en ungdomlig anda, även om åldern på hennes legitimation säger något annat, som hon själv säger.

Advertisement
@joansumner1930/Tik Tok

@joansumner1930/Tik Tok

”Jag följer inga absurda dieter för att hålla mig i form, jag dricker väldigt lite såklart, men jag gör det bara för att jag inte gillar det så mycket längre och jag slutade röka vid 60, när jag insåg att fördelarna var långt färre än nackdelarna - förklarar hon - I övrigt njuter jag av livet och möter det varje dag med ett leende, som om jag fortfarande var 21. Jag tror att det bästa sättet att hålla sig i form är att inte ha för många negativa tankar, jag har alltid levt bekymmerslöst och försökt att inte oroa mig för mycket – fortsätter hon – För att inte tala om att jag också hade tur: jag har inga större hälsoproblem och alla mina nära och kära mår bra, det är därför jag inte har negativa plikter som tynger mitt psykiska och fysiska välbefinnande”.

@joansumner1930/Tik Tok

@joansumner1930/Tik Tok

Den här 92-åringen tänker inte leva som slav under samhällets skönhetsnormer för att hålla sig i form och äter vad hon vill, särskilt engelsk mat som, trots att hon nu bor i Spanien, fortsätter att vara hennes favorit. "Jag älskar att äta chips, engelska rätter och godis, mycket godis, men också frukt och grönsaker" - säger hon.

Självklart måste man även ta hänsyn till den goda genetiska predispositionen som gör att hon har en ganska slät hud, tack vare vilken hon fortfarande kan visa upp sig i bikini utan problem, och den relation hon har haft under några år med David Winder, 84 år gammal som bidrar till hennes goda hälsa.

Är det inte underbart att tänka att man kan nå den här åldern, men känna sig 30 år yngre?

Advertisement