Han skäller på en mamma på restaurangen för att hennes 1-åriga son låter för mycket: "Det är verkligen störande"

av sofia

17 Februari 2023

Han skäller på en mamma på restaurangen för att hennes 1-åriga son låter för mycket: "Det är verkligen störande"
Advertisement

Barn är sina föräldrars källa till lycka och sprider glädje även till dem som helt enkelt bara tycker väldigt mycket om barn och vill bilda familj. Men för många andra människor är barn en oändlig källa till obehag och "lidande". Till exempel är det allt mer på modet att reservera vissa restauranger enbart för vuxna, och helt enkelt förbjuda närvaron av barn.  Många kunder klagar faktiskt på föräldrar till okontrollerade barn som riskerar att förstöra kvällen med sina skrik och volymen på surfplattan som är för hög. Debatten om denna fråga förblir öppen, och huvudpersonerna i den här historien är ännu ett av de fallen. Efter att ha läst hela historien får du berätta för oss vilken sida du står på...

Advertisement
Han skäller på en mamma på restaurangen för att hennes 1-åriga son låter för mycket: "Det är verkligen störande" - 1

Två män framförde sina klagomål till en kvinna på en sushirestaurang för att de var irriterade över hennes 1-åriga bebis skrik. En av de två männen var så upprörd över bristen på respekt och förälderns motvilja till att samarbeta att han bestämde sig för att filma scenen med sin mobiltelefon. Naturligtvis försvarade sig barnets mamma från den attacken och började filma situationen också. Allt hände inne på en japansk restaurang i Las Vegas.

"Det här är vad som händer när någon går ut och äter middag och tar med sig väldigt skrikiga barn", säger en av de två och vänder sig mot Fiya, pojkens mamma. "Den här personen här har en bebis som låter otroligt mycket!" fortsatte mannen medan han filmade det hela.

Advertisement
Han skäller på en mamma på restaurangen för att hennes 1-åriga son låter för mycket: "Det är verkligen störande" - 2

Även om det stämmer att vissa föräldrar inte verkar kunna hantera sina barns beteende på offentliga platser, verkar det inte vara så i just det här fallet. Faktum är att kvinnan hade gått till restaurangen med sin 13-åriga dotter och sin 1-åriga son och tydligen var det det lilla barnet som störde männen med sina skrik och rop.

Mamman blev chockad över det som hände: "Jag skakade, jag visste inte vad jag skulle göra eller säga. Min magkänsla sa till mig att om jag gjorde något skulle det orsaka problem för oss, så jag plockade fram min telefon och började filma. Men precis innan jag började filma fällde mannen i den vita tröjan några nedsättande och rasistiska kommentarer som jag inte vill upprepa just nu," förklarar Fiya. Männen fördes sedan bort från restaurangen tack vare polisens ingripande som sa åt dem att gå.

En mycket jobbig och tragisk situation, där en mamma utsattes för två mäns elaka kommentarer i sina barns närvaro. Vad tycker du om saken?

Advertisement