Två systrar föder barn utan att veta om det samma dag på samma sjukhus: "Snarare än kusiner är de tvillingar!"

av sofia

05 Februari 2023

Två systrar föder barn utan att veta om det samma dag på samma sjukhus: "Snarare än kusiner är de tvillingar!"
Advertisement

Att en bebis kommer är alltid en anledning till stor glädje, både för familj och vänner - ännu mer om det är två! Familjen till dessa två systrar, huvudpersonerna i denna berättelse, måste därför ha känt stora känslor när de bevittnade födelsen av två nya familjemedlemmar. De två systrarna hade inte planerat att föda tillsammans och, ärligt talat, hade de inte ringt varandra på sistone för att ta reda på när och var de skulle föda sitt andra barn. Men av en slump födde de båda barn samma dag...på samma sjukhus!

via 20minutes

Advertisement

Julie Lallemand och Hélène Lallemand, två systrar på 31 respektive 28 år, födde sitt andra barn samtidigt och, utan att ens veta om det, på samma sjukhus. "Jag visste inte att min syster också skulle föda snart" sa Julie, "Jag visste ingenting när jag dök upp på Femme Mère Enfant-sjukhuset klockan 5:30 på morgonen. När jag blev välkomnad angav jag mitt flicknamn och sjuksköterskan berättade att några timmar tidigare hade en annan Lallemand kommit in dit. Jag var nästan säker på att det var min syster. Lite senare upptäckte jag att jag hade rätt".

Advertisement
Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

Klockan 11:30 föddes lille Luka, medan Hugo föddes klockan 16:05. En överraskning för hela familjen som befann sig på samma plats, samma dag. De två systrarna födde dessutom barn i angränsande rum. Förmodligen skulle de, inte ens om de hade planerat detta kunna ha fått allt att stämma på det här sättet! Nu kommer de förstås att kunna stötta varandra och framför allt kommer de att kunna fira båda barnens dop på samma dag, kanske till och med be om rabatterade priser från festlokalerna. Dessutom kommer till och med födelsedagen för de två alltid att vara på samma dag, som att de var tvillingar:

"Vi är glada för de kommer alltid att fira sin födelsedag tillsammans. De kommer att växa upp tillsammans, de är kusiner, men är som tvillingar".

Vad var sannolikheten för att en sådan händelse skulle inträffa? Vi vill bara önska denna underbara familj ett stort lycka till!

Advertisement