"Jag är för snygg för att lämna min dotter på dagis, de andra mammorna är rädda att deras män ska vara otrogna mot dem"

sofia

25 Januari 2023

Advertisement

Förr eller senare kommer var och en av oss att behöva ta itu med vårt utseende och även om samhället påtvingar modeller och stereotyper som är minst sagt omöjliga att uppnå, måste vi försöka acceptera oss själva för den vi är. Visst kan det hända att vi känner oss avundsjuka på någon som håller sig mer i form än oss eller som estetiskt verkar vackrare och mer fascinerande än vi själva är, men man bör försöka att inte låta sig tyngas ned alltför mycket av detta. Tydligen kan dock vissa människor bara inte låta bli att kika ifall "gräset är grönare på andra sidan", samt till och med känna en viss avundsjuka. Faktum är att mamman som är huvudpersonen i den här historien hävdar att de andra mammorna ständigt tittar på henne fulla av hat och avund varje gång hon lämnar eller hämtar sin lilla dotter från dagis. Anledningen till detta? Hon säger att det är för att hon är "för vacker".

Advertisement

Instagram / Lena the plug

Lena Nersesian är en modell och influencer som älskar att visa upp sig på sina kanaler och som har fått många följare med tiden. Hennes Instagramkanal följs faktiskt av nästan 900 000 personer och hennes ansikte har nu blivit känt för många. Mammorna till hennes dotters klasskamrater verkar vara väldigt avundsjuka på hennes utseende, eller detta är åtminstone vad Lena hävdar. Faktum är att hon i en video förklarade att hon inte längre kunde lämna eller hämta sin dotter på dagis på grund av andra mammors avundsjuka:

"När jag följer min dotter till skolan tittar andra mammor snett på mig, troligen är de avundsjuka på min skönhet. De tror att deras män kan bli kära i mig. Av den anledningen föredrar jag att inte följa min lilla tjej till dagis längre."

Instagram / Lena the plug

Lena är 31 år och bor med sin sambo och dotter i Los Angeles, där hennes modellkarriär nu är i full gång. Tidigare arbetade hon tydligen som psykolog men insåg sedan att hon ville byta jobb. Naturligtvis har hennes nya liv och videon i fråga där hon förklarar att hon är målet för andra mammors avundsjuka väckt en hel del kontroverser. Hon säger sig dock vara en "enkel kvinna" som älskar att spendera tid vid spisen och ta långa promenader med sin partner och dotter på sina lediga stunder.

Vad tycker du om saken? Kan skönhet vara en rimlig ursäkt för att inte följa din dotter till skolan?

Advertisement