Hon köper sitt drömhus för 379 600 dollar, men upptöcker sedan att någon redan bor där

av sofia

26 Januari 2023

Hon köper sitt drömhus för 379 600 dollar, men upptöcker sedan att någon redan bor där
Advertisement

Att köpa hus är ingen lätt affär och inte bara för att det står så mycket pengar på spel. Ofta har en ung person eller en familj verkligen inte råd att köpa hus och det tenderar därför att bli ett mål som många hänvisar till som "en dröm". Det finns dock de som efter mycket möda och hårt arbete äntligen lyckas få det att hända. Familjen som är huvudperson i den här historien trodde faktiskt att de befann sig bara ett steg bort från att bo i det ideala hemmet, men situationen förändrades snabbt vid köptillfället. Någon hade brutit sig in i huset innan familjen kunde flytta in och hade tyvärr inga avsikter på att lämna det.

via Youtube / WUSA9

Advertisement
Youtube / HomesByRashi

Youtube / HomesByRashi

Ett par i Maryland hade precis köpt ett stort hus för 379 600 dollar när de upptäckte att någon redan bodde i huset. Kvinnan, glad över att äntligen ha förverkligat sin dröm och i väntan på ett nytt liv i ett 5-rumshus, bestämde sig för att gå förbi det för att fira och se det igen. Till sin stora förvåning och bestörtning märkte hon dock att någon brutit sig in i hennes nya hem. Naturligtvis försökte kvinnan konfrontera dem men fick som förklaring ett påstått hyresavtal som visade att dessa personer lagligen bodde där. Kvinnan fick panik och kontaktade omedelbart sin fastighetsmäklare, Melea King, som inte slösade någon tid med att ställa upp för sin köpare.

Det fanns en skylt i fönstren där det stod "privat egendom, olaga intrång förbjudet", medan en "varning för hunden"-skylt var placerad i trädgården. Även fastighetsmäklaren bekräftade den tråkiga nyheten om att någon illegalt försökte ta över huset.

Advertisement
Youtube screenshot

Youtube screenshot

När polisen kontaktades kontrollerade de sanningshalten i de påstådda husockupanternas kontrakt och bekräftade att det inte var officiella papper. Men vad kan man göra i en sådan situation? Fastighetsbyrån mobiliserade ett lokalt nyhetsteam för att filma situationen och sprida nyheten för att belysa problemet, som är utbrett i hela landet. För tillfället är situationen fortfarande oförändrad och polisen verkar oförmögen att ingripa samtidigt som de olagliga hyresgästerna inte har för avsikt att lämna huset.

Vad skulle du göra om du hamnade i en sådan situation?

Advertisement