Dottern gråter och skriker konstant även på natten så hyresvärden ber henne lämna lägenheten

av sofia

21 Januari 2023

Dottern gråter och skriker konstant även på natten så hyresvärden ber henne lämna lägenheten
Advertisement

Alla nyblivna föräldrar är förmodligen glada över att påbörja sin resa som en familj trots de objektiva svårigheterna som är förknippade med att hantera en liten varelse på bara några dagar eller månader. Alla föräldrars önskan är åtminstone att kunna sova om natten och om barnet lyckas sova och inte ligger vaket och gråter är detta redan en stor lättnad för alla. Tyvärr finns det inte direkt någon vetenskaplig förklaring till varför det kan vara så olika barn emellan och vissa föräldrar verka ha mindre tur än andra inom detta område. Huvudpersonen i den här historien verkar dock vara ganska överväldigad av hennes dotters ständiga skrikande, vilket även stör grannarna och resulterade i att hyresvärden bad henne flytta ut. Men låt oss kika på detaljerna.

Advertisement
Pxhere / Not the actual photo

Pxhere / Not the actual photo

Ingen gillar att hållas vaken på nätterna, särskilt av skriken från ett barn som inte verkar vilja sluta. Grannarna till huvudpersonen i denna berättelse måste ha klagat till hyresvärden, som också bodde i samma byggnad och var lärare till yrket. Kvinnan försökte be om ursäkt och var medveten om hur jobbig situationen måste vara även för andra: "Jag kan förstå att ljudet påverkar deras arbetsprestationer och jag försöker verkligen minimera skadan." Hyresvärden bad henne så småningom att hitta någon annanstans att bo, och insisterade också på att huset inte skulle hyras ut familjer med små barn, eftersom hon var synligt gravid när hon flyttade in. "Jag förstår ärligt talat att de också är utmattade och att sitta vakna om natten för ett barns skrik är det sista de vill...jag försöker desperat hålla henne tyst för att inte störa dem men jag lyckas inte" sa den desperata mamma.

Faktum är att den 18 månader gamla dottern inte slutar gråta. Hon får konstanta utbrott och kan sitta uppe och skrika hela natten till nästa morgon. Att grannarna stör sig på detta är förståeligt, men man måste även försöka förstå mamman, som säger att hon är helt utmattad och överväldigad av den lilla flickans skrik.

Advertisement
Wikimedia / Not the actual photo

Wikimedia / Not the actual photo

"På grund av min ekonomiska situation kämpar jag för att hitta ett annat ställe att hyra. Jag vet inte vad jag ska göra längre, det är bara vi två och jag har inga pauser, jag har dessutom konstant migrän och vill bara flyjag klarar inte längre det här", förklarade kvinnan förtvivlad. Dessutom bekräftade hon att hennes lilla dotter inte verkar hungrig när hon gråter och att hennes beteende är ohanterligt. Hon får ordentliga utbrott och kastar sig på marken och riskerar till och med att bli skadad varje gång. Dottern har också ett aggressivt beteende mot sin mamma, som till och med hamnade på akuten för en skråma nära hennes öga. "Jag vet inte ens om detta är normalt beteende för ett barn. Det är min första gång och jag förväntade mig inte det här", avslutade den unga mamman.

Hur skulle du bete dig om en bebis i din byggnad gjorde att du inte kunde sova? Låt oss få veta i kommentarerna!

Advertisement