En 27 årig kvinna erkänner att hon bara duschar 2 gånger i veckan och ger upphov till stark kontrovers på nätet

av sofia

03 Februari 2023

En 27 årig kvinna erkänner att hon bara duschar 2 gånger i veckan och ger upphov till stark kontrovers på nätet
Advertisement

Det diskuterades mycket om personlig hygien och hur många duschar man bör ta eller inte under veckan. Det finns naturligtvis inget rätt eller fel svar, utan detta är något som man själv måste avgöra med sunt förnuft och självrespekt. Att inte tvätta sig på många dagar kan vara olämpligt både för en själv och för andra, även om det är ett fritt val som alla gör i sin vardag. På sommaren är behovet av att skölja av sig helt klart mer akut, medan man på vintern kan begränsa antalet hårtvättar och kanske till och med duschar under veckan. Huvudpersonen i den här historien har dock fått blandade reaktioner från webbanvändare efter att ha erkänt att hon bara duschar två gånger i veckan.

via TikTok / abmccarthy5757

Advertisement
TikTok / abmccarthy5757

TikTok / abmccarthy5757

Allison McCarthy har öppnat en debatt som hon kanske inte ens var beredd på efter sina uttalanden. Faktum är att 27-åringen från Boston erkände öppet att hon bara duschar två gånger i veckan, en siffra som fick många användare att rynka på näsan. Den unga kvinnan var inte ens medveten om att hon var så "unik" i denna fråga: "Jag upptäckte nyligen att detta tydligen inte är så vanligt." Allison har faktiskt, till skillnad från de flesta tjejer som duschar varje dag, men som tvättar håret ett par gånger i veckan, för vana att duscha och tvätta håret samtidigt bara två dagar i veckan.

"Om jag går in i duschen tvättar jag håret", förklarade hon, "Varför ska jag duscha och inte tvätta håret? Men poängen är att jag inte vill tvätta håret varje dag", förklarar hon. Vid det här laget bör någon kanske påminna Allison om att man faktiskt kan ha på sig en badmössa för att undvika att blöta håret för ofta och i onödan, särskilt om det är långt.

Advertisement
TikTok / abmccarthy5757

TikTok / abmccarthy5757

Vissa personer använder sig även av Allisons metod, särskilt vid de tillfällen då man inte behöver lämna huset ofta: "Om jag inte lämnar huset kan du haja att jag inte duschar varje dag". Men många andra var inte alls överens med hennes resonemang: "Det är inte möjligt att du precis har publicerat den här informationen om dig själv" och även "Mängden människor som inte tvättar sig i dessa kommentarer ... är upprörande".

Personlig hygien är verkligen en personlig fråga, även om de flesta tvättar sig dagligen, särskilt efter fysisk ansträngning. Vad tycker du om saken? Är det för lite att duscha två gånger i veckan för dig eller kör även du den här tjejens rutin?

Advertisement