Han friar till sin flickvän i 30 dagar utan att hon märker något och resultatet är mycket underhållande

av sofia

03 Februari 2023

Han friar till sin flickvän i 30 dagar utan att hon märker något och resultatet är mycket underhållande
Advertisement

De flesta som lever i ett förhållande - eller åtminstone de mer romantiska lagda personerna - drömmer om ögonblicket då partnern kommer att fria. Detta visar sig faktiskt vara ett perfekt tillfälle att överraska din partner på genom att organisera en oförglömlig stund. Det finns de som väljer en helg i Paris för att knäböja på toppen av Eiffeltornet, de som väljer en middag med levande ljus och de som istället bestämmer sig för att organisera den på ett sätt som är inget annat än legendariskt, oförglömligt och rörande på samma gång.

Detta är fallet med Edi Okoro, 30 år gammal, som hittade ett mycket unikt sätt att fria till sin flickvän Cally Read, 28 år gammal, på. Blev du nyfiken? Låt oss ta reda på vad han gjorde tillsammans.

via The Mirror

https://m.facebook.com/Cally-Edi-112478656797372/

Pubblicato da Edi Okoro su Lunedì 26 agosto 2019

Istället för att be sin flickvän Cally att gifta sig med honom på knä, tog Edi en serie selfies med förlovningsringen i full sikt i närvaro av en distraherad Cally i 30 dagar i följd.

Det finns bilder av alla de slag: medan fästmön koncentrerar sig på att skicka ett meddelande på sin mobiltelefon, sover, ligger vid havet för att få lite sol osv. Den unga kvinnan märkte aldrig något.

Advertisement

https://m.facebook.com/Cally-Edi-112478656797372/

Pubblicato da Edi Okoro su Lunedì 26 agosto 2019

"En del planerar en överdådig måltid eller ordnar till och med en "Vill du gifta dig med mig"-skylt. Jag kunde inte göra det eftersom jag inte planerar, jag är en spontan människa", förklarade Edi i ett Facebook-inlägg.

"Det gjorde utmaningen ännu svårare eftersom Cally vet det här och om jag planerat en semester eller en måltid skulle hon ha vetat vad jag skulle göra", tillade han.

Don’t watch the belly I’m retired #offseason https://m.facebook.com/Cally-Edi-112478656797372/

Pubblicato da Edi Okoro su Lunedì 26 agosto 2019

Edi var tvungen att vara mycket uppmärksam för att inte bli upptäckt när han tog bilderna och – självklart – behöll han alla bilder utan att publicera dem på sociala medier fram till dagen för det "riktiga" frieriet. Han var inte särskilt orolig för att bli upptäckt eftersom han är en spontan person, tänkte han att om Cally märkte det, så skulle det fortfarande vara ett perfekt tillfälle att be henne att gifta sig med honom.

Sedan, en vacker dag, bestämde han sig för att det var dags att avslöja sina sanna avsikter. Han knäböjde och friade och Cally, som blev synbart rörd, sa ja.

So we did end up getting engaged, and no I didn’t get caught 😉.....but how I did it is a story for another time 🤣 stay...

Pubblicato da Edi Okoro su Sabato 31 agosto 2019

Direkt efter att ha gett henne ringen tog Edi en sista selfie med sin fästmö och visade Cally och den sociala världen alla andra "hemliga försök". Den unga kvinnan älskade hans initiativ och även människor på nätet som följde deras historia.

På bara några dagar har fotoalbumet som publicerats av Edi samlat på sig tiotusentals positiva kommentarer och delningar av denna orginella, fina och samtidigt väldigt kärleksfulla idé. Vad tycker du?

Advertisement