Brudgummen somnar direkt efter bröllopet och bruden kan knappt tro sina ögon

av sofia

21 Juli 2023

Brudgummen somnar direkt efter bröllopet och bruden kan knappt tro sina ögon
Advertisement

Bröllopet en av de mest lyckliga och mest efterlängtade händelserna för ett förälskat par. Det representerar en önskan om att förenas för alltid och försegla ett band som redan är djupt. Att förbereda sig för den ödesdigra dagen är dock inte lika kul då stressen kan belasta de framtida makarna ibland till och med leda till riktiga panikattacker.

Men så är inte fallet i den historien vi nu ska berätta. Det nygifta paret hade redan ringarna på fingrarna och hade uttalat det berömda svaret "ja" som hade gjort att de nu var gifta. Ett drömlikt bröllop, speciellt för brudgummen som... somnade strax efter!

via Ilgazzettino

Advertisement
Vidal Balielo Jr./Pexels

Vidal Balielo Jr./Pexels

Den verkliga huvudpersonen i denna berättelse heter Pierfrancesco, en man som har blivit lite av en legend på nätet. Låt oss ta reda på varför.

Killen, som precis har gift sig, satt i bilen med sin nya fru. De två höll förmodligen på att färdas från ceremonin som just hade ägt rum mot en restaurang för att fira den lyckliga händelsen.

Vi känner inte till så många detaljer, men kanske var det bilresan, kvällen före ceremonin, alla starka känslor eller vem vet vad som fick den unge mannen att sluta sina ögon bara för ett ögonblick. En liten händelse som förvandlades till en mycket rolig historia!

Advertisement
@pierfrancescodm

@pierfrancescodm

När fordonet stannar, rulla de sakta ned bakrutan på bilen. Vännerna står där, redo att välkomna det nygifta paret med glädje och entusiasm... Sedan ser de mannen.

Han är helt stilla, bekvämt tillbakalutad i baksätet på bilen, med stängda ögon redo att ta sig en tupplur! Inte ens rösterna från deras förvirrade släktingar och vänner lyckas väcka honom. På videon ser man hans fru kika fram med ett leende mot gästerna som väntar på dem.

"Kan jag gå in ensam?", hör vi henne fråga gruppen människor medan en av dem filmar den bisarra situationen på sin mobiltelefon. "Nej", hör man någon svara. Andra skämtar om huruvida den sovande brudgummen fortfarande lever eller inte.

Till slut bestämmer sig någon av bröllopsgästerna för att kraftigt skaka om Pierfrancesco som äntligen vaknar. När han väl inser vad som hände, om än omtumlad, bjuder han på ett blygt leende. Han laddade själv upp det charmiga klippet på nätet med titeln: "Snälla begär inte skilsmässa". Kvinnan tyckte faktiskt till och med att det var kul, hur skulle du ha reagerat?

Source:

Radio 105

Advertisement