En klassisk bröllopsbild eller ett skämt från brudparets sida: vad ser du på den här bilden

av sofia

18 Maj 2022

En klassisk bröllopsbild eller ett skämt från brudparets sida: vad ser du på den här bilden
Advertisement

När vi pratar om bröllop pratar vi naturligtvis också om fotografering och bröllopsalbum fulla med bilder av de lyckligaste ögonblicken på den dagen. En väldigt romantisk aspekt som i vissa fall och för de som har lite mer humor också innebär att ta fotografier där det nygifta paret bestämmer sig för att hitta på något roligt att dela med sina gäster. Lite vad paret som är på bilden vi nu ska visa er gjorde.

På bilden tycks paret inte posera för ett klassiskt bröllopsfoto, utan istället i en mycket märklig ställning. I verkligheten gör de egentligen inte något annorlunda än så många andra par, men vi måste erkänna att den optiska illusionen verkligen är missvisande. Var är egentligen brudens ben? Låt oss ta reda på det!

via Reddit

Reddit/arpitr20

Reddit/arpitr20

På bilden verkar bruden ha sina ben vilande på sin nya mans axlar. Medan brudgummen tittar på henne med drömmande och kärleksfulla ögon verkar hon nästan "klättra" upp på honom av lycka. Det är uppenbart att det handlar om perspektiv som lurar synen och som kan göra att även den mest noggranna betraktaren missförstår situationen.

En sak som är säker är att bilden som lagts upp på Reddit av användaren @ arpitr20 på mycket kort tid spreds på nätet, gjorde många människor nyfikna på att förstå och fick ett mycket stort antal kommentarer. Många erkände att de fortfarande var lite förvirrade, andra avslöjade istället att det tagit längre tid än väntat för dem att kunna förstå vad det verkligen var som de såg på bilden.

Advertisement
Reddit/arpitr20

Reddit/arpitr20

Här har vi avslöjat lite mer... har du hittat lösningen? Var befinner sig benen på denna brud: på hennes mans axlar eller inte? Om du fortfarande inte har förstått eller inte är 100% säker på vad du tittar på, oroa dig inte, vi ger dig ytterligare lite tid innan vi visar dig hela bilden.

Reddit/arpitr20

Reddit/arpitr20

Och här är hela bilden. Kanske har du nu hittat lösningen på dilemmat.

Kvinnan lyfts av sin man under fotot och hennes ben är i en mycket naturlig position och är riktade nedåt. Det är faktiskt mannens armar som skapar förvirring. I sitt sätt att krama om hennes höfter skapar mannen ofrivilligt ett intryck av att det vita på hans skjorta och det på brudklänningen är en och samma sak. Så både hans omfamning och sidan av skjortan ger intrycket av att hans bättre hälft sitter på hans axlar.

Hade du redan listat ut vad bilden verkligen visade?

Advertisement