Vad döljer sig bland molnen? Försök ge denna roliga optiska illusion ett svar

av sofia

20 Maj 2022

Vad döljer sig bland molnen? Försök ge denna roliga optiska illusion ett svar
Advertisement

Optiska illusioner är ett bra sätt för att testa din kreativitet och fantasi. I detta hjälper oss naturen ofta genom att ge liv åt mycket speciella former, färger och nyanser som lurar ögat och får sinnet att färdas. Det är så vi börjar föreställa oss flygande hästar, bilar, människor och alla andra tänkbara former som våra ögon och våra hjärnor skapar.

Den här gången är det en Reddit-användare som har lagt upp ett mycket speciellt foto av ett moln som liknar något. Låt oss ta reda på vad det rör sig om.

via Reddit

Reddit/jhvk

Reddit/jhvk

Vad påminner det dig om? Ett djur, en person, ett föremål?

Vi vill fortfarande inte avslöja svaret från användaren @jhvk, personen som ligger bakom inlägget och fotot. Det vi är säkra på är att bilden har funnits på nätet ett tag nu och har delats av ett stort antal människor. Alla roade sig med att ge sina egna tolkningar, dela och diskutera varenda svar med de andra.

Om du vill tänka lite på saken råder vi dig att inte fortsätta läsa artikeln ännu, eftersom vi är på väg att avslöja den första teorin om vad molnet föreställer.

Advertisement
Reddit/jhvk

Reddit/jhvk

Förstod du? Det ser ut som en katt. Personen som tagit bilden har till och med fyllt i konturerna för att underlätta för oss och göra det ännu tydligare. På bilden ser det nästan ut som att katten är på väg att hoppa framåt kanske för att fånga ett byte eller för att hoppa från en mur till en annan eller från ett tak till ett annat, med tanke på platsen.

Vad den rosa katten än ska göra ser man tydligt att den har öronen spetsade och är uppmärksam på vad som rör sig runt omkring den. Men om du tror att detta är den enda formen som finns i molnet, har du fel och nedan kommer vi faktiskt även att avslöja den andra för dig.

Är du redo?

Reddit/jhvk

Reddit/jhvk

En hund. Förutom katten dyker också en annan mycket känd fyrbent vän upp i det mjuka molnet. Ändra bara vinkeln så kommer du plötsligt att se något helt annat. Hade någon av er redan hittat den?

Vi är övertygade om att var och en av oss kan göra sina egna tolkningar av vad den ser i ett moln eller i något annat naturfenomen.

Även i detta fall har hunden tassarna utsträckta framåt, men har nospartiet vänt uppåt. Kanske ylar han åt något eller så pekar han bara på någon. Vi kan inte ge något säkert svar, men vi är säkra på att din fantasi just nu lyckas underhålla dig med denna gåva från Moder jord.

Reddit/jhvk

Reddit/jhvk

Nu är det din tur: berätta vad du såg först, katten eller hunden? Eller kanske ingendera? Kanske blev du helt enket fascinerad av själva molnet och dess underbara färger?

Advertisement