Sonen reser iväg för att plugga på universitetet och skickar en bild på sig själv i kartong i naturlig storlek till sina föräldrars hus

av sofia

23 Januari 2024

Sonen reser iväg för att plugga på universitetet och skickar en bild på sig själv i kartong i naturlig storlek till sina föräldrars hus
Advertisement

När barn växer upp och det är dags att lämna hemmet, kanske flytta till en annan stad på grund av studier eller arbete, är det aldrig lätt för föräldrarna att släppa iväg dem. I dagens berättelse hade den här unga killen en mycket bra idé för att överraska sin familj och få dem att le lite trots avståndet, men hans mammas reaktion var dock ännu roligare.

Advertisement

Vad var sonens tanke med detta?

Vad var sonens tanke med detta?

ienjoybread/imgur

22-åriga Dalton Ross bestämde sig efter att ha lämnat Tennessee för att studera i London för att skicka sin familj en bild på sig själv i kartong i naturlig storlek för att muntra upp sin familj och på något sätt låta dem känna hans närvaro hemma.

Han förväntade sig dock aldrig att få en sådan reaktion som den han fick av sin mamma då kvinnan bestämde sig för att inte bara placera den i ett hörn av vardagsrummet, utan att ta med den på alla evenemang och sammankomster som om det vore hennes riktiga son. Kvinnan dokumenterade självklart allt med ett flertal fotografier.

Advertisement

Mamman vill alltid ha sin son vid sin sida

Mamman vill alltid ha sin son vid sin sida

ienjoybread/imgur

Karongbilden har varit med överallt på allt från familjemiddagar till basketmatcher till att ta honom till doktorn eller gå ut med hunden tillsammans. Alla fotografier publicerades av mamman på hennes Facebooksida och det dröjde inte länge förrän detta roliga skämt lockade till sig användarnas uppmärksamhet. Alla var imponerade av mammans påhittiga inlägg och roade av hennes humor.

Dalton är inte förvånad över sin mammas beteende, han berättar att hon alltid har varit en väldigt charmig kvinna med ett stort sinne för humor. Han tyckte precis som många andra att hennes reaktion var väldigt rolig och kan inte vänta med att få komma hem snart för att krama om henne igen.

Vad händer när motsatsen sker?

Vad händer när motsatsen sker?

jillwagner81

Det är dock inte alltid barnen som spelar sina föräldrar roliga spratt och det finns faktiskt en annan historia om en mamma som gjorde samma typ av överraskning för sin son.

Kvinnan, som heter Jill Wagner, bestämde sig, efter att hennes son hade bett henne att ge honom några affischer att fästa på väggarna i sitt nya rum på studentboendet, för att även skicka med en bild på sig själv i naturlig storlek. Reaktionen från sonen Hakin var mycket rolig och efter det att chocken hade lagt sig frågade han sin mamma om det var okej att inte ha den framme. Allt slutade med skratt på grund av den lite pinsamma situationen, men den här killen kommer säkerligen aldrig att glömma den här roliga överraskningen.

Mamman dokumenterade allt med två videor som hon lade ut på sociala medier, den ena medan hon med hjälp av sin man förberedde överraskningen i rummet och den andra med sin sons reaktion.

Sonen sa senare att han tyckte att skämtet var roligt och att han är van vid dessa saker då hans föräldrar är människor som alltid gör galna saker och alltid försöker få honom att le.

Det är alltid kul att se hur relationer mellan föräldrar och barn kan se ut och den här familjen är ett tydligt exempel på detta då de på ett lekfullt sätt retar varandra och har roligt tillsammans samtidigt som de alltid förblir enade.

Source:

https://www.independent.co.uk/life-style/college-dorm-room-mother-cutout-tiktok-b2404450.html

Advertisement