Hon hänger sina kläder på tork ute och byxorna fryser till is och hon kan inte sluta skratta (+VIDEO)

av sofia

17 December 2022

Hon hänger sina kläder på tork ute och byxorna fryser till is och hon kan inte sluta skratta (+VIDEO)
Advertisement

Det är kallt på vintern, detta vet vi alla, men de som bor i länder med väldigt kalla vintrar vet också att vissa försiktighetsåtgärder måste vidtas innan man går ut eller gör något utanför hemmet. När temperaturerna rör eller sjunker under noll grader blir det komplicerat att hänga tvätten. Detta är en mamma väl medveten om som försökt torka sina kläder utomhus och som morgonen därpå fann sina byxor helt frusna. Hennes reaktion var rolig och vi kan inte vänta på att du ska få se den.

via TikTok / karenbyrne13

Advertisement
TikTok / karenbyrne13

TikTok / karenbyrne13

Karen Byrne bor på Irland och väljer som många att torka sina kläder utomhus även på vintern, för att spara lite pengar på räkningarna. De höga kostnaderna tvingar många människor att använda torktumlaren mindre, en apparat som säkert är väldigt användbar i de länder där temperaturen sjunker runt noll. Det är faktiskt inte lätt att torka tvätt på vintern, än mindre att få dem att torka snabbt! Karen bestämde sig då för att hänga sina kläder utanför huset, men nästa morgon fick hon en lustig "överraskning": ett par byxor hade frusit till is under natten!

Scenen delades på TikTok i en video som nådde tusentals användare. I det korta klippet kan Karen inte sluta skratta...bokstavligen. Med tårar i ögonen visar kvinnan hur byxorna har stelnat totalt och bibehållit formen

Advertisement
Leaving the washing out in Ireland and THIS happens...

Leaving the washing out in Ireland and THIS happens...🤣 video by Karen Byrne, Insta: @karenbyrne_ Tiktok: @karenbyrne13 👏

Pubblicato da Her.ie su Lunedì 12 dicembre 2022

Hon var inte den enda som var road av denna situation och Karens skratt är verkligen oemotståndligt och scenen är väldigt komisk! Det finns en konkret risk att tvätten kan frysa till is och flera användare har berättat om sina erfarenheter i detta avseende: ''Min mamma brukade hänga ut tvätten på vintern. Handdukarna blev stela som träplankor", eller till och med "Jag lämnade min tvätt i går kväll och i morse blev jag nästan påkörd av en tröja när jag gick ut klockan 6 på morgonen". Vissa föreslår att hänga kläder inomhus på vintern och använda en avfuktare dom är mycket billigare än en torktumlare.

Vilka lösningar har du för att hänga tvätt på vintern? Berätta för oss i kommentarerna!

Advertisement