De stjäl hans tvättmedel, men han hittar ett utomordentligt sätt att hämnas på

av sofia

04 December 2023

De stjäl hans tvättmedel, men han hittar ett utomordentligt sätt att hämnas på
Advertisement

När du går på universitet råder det ingen brist på stunder av rent nöje att dela med vänner och rumskamrater. Det kan dock uppstå en hel del jobbiga situationer under dessa år, varav många är kopplade till samlevnaden med andra studenter

Precis som i berättelsen vi nu ska berätta för dig som äger rum på en stor universitetsbyggnad där en rolig hämnd för ett dåligt beteende tog plats. Låt oss tillsammans se vad som hände och vem som vann till slut.

Advertisement

Den här killens historia

Den här killens historia

Freepik

Det är huvudpersonen själv som berättar och vände sig till ett välkänt forum för att dela den lustiga anekdoten. På hans universitet övernattade man inne på strukturen och därför pågick universitetslivet från morgon till kväll praktiskt taget där inne.

Ett hundratal studenter delades därför upp på universitetets tre våningar och varje våning ställde till förfogande tre tvättmaskiner och tre torktumlare för de boende. Vår huvudperson tvättade regelbundet sin tvätt som alla andra, men han märkte snabbt något konstigt, nämligen att tvättmedlet han använde för att tvätta sina kläder tog slut snabbare än det borde ha gjort och det kunde bara finnas en förklaring.

Någon tog i hemlighet hans tvättmedel, stal det bokstavligen och använde det för att tvätta sina kläder och det är inte allt... Som om det inte vore nog, hade den mystiska individen även ett annat väldigt oförskämt beteende och det var framförallt detta som hade fått killen att tappa tålamodet.

Advertisement

Killens hämnd

Killens hämnd

Boeng Wengka Bor Shum/Wikimedia Commons - CC BY-SA 4.0

Vem som än tog hans tvättmedel, förvarat av bekvämlighetsskäl i skåpen bredvid vitvarorna, brukade också ta ut vår huvudpersons kläder och kasta dem på golvet för att lägga dit sina egna!

Allt detta var oacceptabelt och killen ville absolut göra något för att ta reda på vem som betedde sig på ett så ociviliserat sätt. Men det fanns ett problem eftersom han var väldigt upptagen med sina lektioner och inte hade särskilt mycket fritid och han hade verkligen inte någon att slösa på att leta efter personen som var ansvarig för dessa handlingar. Sedan fick han plötsligt en briljant idé.

Han hade en plan för hur han skulle agera och vidtog snabbt åtgärder. Han gick och köpte lite blekmedel på närmaste mataffär (det starkaste han kunde hitta) och köpte också en ny flaska med det vanliga tvättmedlet som han använde för att tvätta. Vid det här laget tömde han halva rengöringsprodukten och ersatte den med blekmedel! Så allt han behövde göra var att vänta och han behövde inte vänta länge..

På nästa studentmöte, där eventuella problem skulle diskuteras, dök en kille upp vars kläder var förstörda, blekta av blekmedel och därför "märkta" för alltid. Så fort killen med besvikelse berättat vad som hänt honom och sagt att han skulle kräva ersättning för den skada han åsamkats brast alla närvarande ut i skratt. Det stod klart att han var tvättmedelstjuven och de andra studenterna hade inte tvekat med att påpeka detta för honom samtidigt som de skrattade åt honom. Tydligen hade han för vana att "låna" andras tvättmedel och nu fick han betala konsekvenserna!

Advertisement