Hon organiserar sin 18-års fest med pomp och ståt, men ingen av hennes vänner dyker upp

av sofia

17 December 2022

Hon organiserar sin 18-års fest med pomp och ståt, men ingen av hennes vänner dyker upp
Advertisement

Alla vi, under hela vårt liv, uppnår olika mål. Vissa av dessa är personliga, professionella och privata, andra är åldersrelaterade och delas följaktligen av alla människor. Ett exempel: att fylla 18. En åldersmilstolpe som i många länder i världen innebär att bli myndig och dessutom mer självständig från familjen.

Ett viktigt ögonblick i livet för unga kvinnor och män som många gånger vill firas med en stor fest, och det var precis vad huvudpersonen i den här historien ville. Det är bara synd att kvällen inte blev som planerat, men att hon istället fick en obehaglig överraskning.

via Piliarmijo/Twitter

Advertisement

Pilar Armijo är en ung argentinare som har rört människor på webben med sin födelsedagsfest. Ivrig att bli myndig och fira detta med familj och vänner började flickan planera evenemanget i detalj långt före datumet. Hon brydde sig så mycket att hon skulle ha gjort det omöjliga för att göra det till en oförglömlig kväll och hon lyckades, men tyvärr gick inte allt enligt planerna.

När födelsedagen kom åkte födelsedagsflickan till lokalen hon hyrt för sin födelsedag och väntade på gästerna. Alla hennes vänner hade blivit underrättade flera dagar tidigare och de flesta av dem hade bekräftat sin närvaro. På morgonen på årsdagen var det dock bara sex som svarade den unga kvinnan, medan de andra kom med ursäkter för att motivera sin frånvaro. Så trots allt blev Pilar ensam med sin familj.

Advertisement
@piarmijo/Tik Tok

@piarmijo/Tik Tok

"På min nästa födelsedag kommer jag inte att upprepa samma misstag - säger hon - jag är dock glad över att mina nära och kära var där bredvid mig och jag tackar dem för detta. Jag vill särskilt tacka min mamma och min pojkvän som har gett mig en enorm hjälp med att organisera festen, även om det i slutändan inte hjälpte”.

Ord fulla av tacksamhet gentemot hennes släktingar, men också av bitterhet över festens misslyckande. Den unga kvinnan hade jobbat hårt som barnvakt för att tjäna så mycket som möjligt och lagt pengar åt sidan för att finansiera kvällen. Som tur är verkar hon dock inte ha tagit det så illa och i tweeten där hon poserar framför tårtan med ett bländande leende skrev hon att hon var ledsen för att hennes gäster hade missat en underbar "rosa" kväll .

Inlägget fick många kommentarer och lyckönskningar som, vi är säkra på, muntrade upp födelsedagsflickan och bidrog till att göra henne lite lugnare trots allt. Även vi önskar henne ett stort grattis, i hopp om att nästa födelsedag kommer att vara full av vackra överraskningar.

Advertisement