Den här lilla flickan bestämmer en klädkod för sin mamma när hon ska komma till skolan på sin dotters födelsedag

av sofia

02 April 2024

Den här lilla flickan bestämmer en klädkod för sin mamma när hon ska komma till skolan på sin dotters födelsedag
Advertisement

Dagen då man har sin födelsedagsfest är en speciell dag för ett barn. På denna dag brukar man ofta få vara med att bestämma och önska sig saker, först och främst födelsedagspresenter. Detta är en tradition som är flera hundra år gammal och de flesta barn väntar med spänning på att få något de verkligen önskar sig.

Men i takt med att barn växer ökar också deras krav vilket gör att leksaker förvandlas till dyra elektroniska enheter och förväntningarna på en fest ökar samtidigt avsevärt. Detta är precis vad som hände med den lilla flickan som är huvudperson i den här historien som ville planera allt för sin speciella dag, även vad hennes mamma skulle ha på sig.

Advertisement

Flickan som fyller år går i fjärde klass

Flickan som fyller år går i fjärde klass

pvproductions/Freepik - Not the actual photo

Varje år som går motsvarar lite mer livserfarenhet, vi blir därför mer mogna och framför allt mer medvetna. Den lilla tjejen vi ska berätta om idag går i fjärde klass, men vi kan garantera dig att hon redan har en ganska klar uppfattning om hur hon vill ha det. Tror du oss inte?

Den här lilla flickan har tydligen redan lärt sig hur mycket inflytande en persons utseende har i dagens samhälle och hon var väldigt detaljerad när hon talade om för sin mamma vad hon tyckte att hon skulle ha på sig. Precis, du läste rätt: den lilla flickan talade om för sin mamma hur hon skulle klä sig och inte tvärtom.

När det var dags att fira flickans födelsedag visste hon att hennes mamma skulle komma till skolan en specifik dag eftersom hon skulle ta med mat och godsaker till alla klasskamrater. Låt oss ta en titt på exakt vad den lilla tjejen bad sin mamma om.

Advertisement

Ett mycket ovanligt krav

Ett mycket ovanligt krav

@pollygotsole/X

"Jag vill inte ha cupcakes, jag föredrar glaserade munkar från Dunkin' Donuts. Jag vill ha 40 stycken: för mina lärare, mina vänner och andra klasser, plus några extra så att vi har lite över till fredag ​​när det är min födelsedag.", står det i ett meddelande skickat av den mycket unga tjejen.

Den här första förfrågan från henne är redan mycket detaljerad för en tjej i hennes ålder... hennes mamma svarar genast att hon inte är villig att köpa munkar till alla andra skolkamrater i fjärde klass, men säger okej till resten.

Den lilla flickan fortsätter sedan med att tala om för sin mamma hur hon vill att hon ska se ut när hon tar med sig allt detta: "Och mamma, när du kommer med pizzan och allt annat vill jag att du ska bära den där peruken som du hade förra året på din födelsedag och att du sminkar dig lätt men fint, och ta den där stora bruna väskan du har”, skrev hon till henne, men detta är inte allt och kvinnan kunde knappt tro sina ögon när hon fortsatte läsa.

En mamma med mycket tålamod som gick sin dotter till mötes

En mamma med mycket tålamod som gick sin dotter till mötes

@pollygotsole/X

"Ta även på dig ett par jeans, en långärmad tröja och locka peruken" fortsatte den lilla flickan.

Hennes mamma, som tyckte att alla dessa "krav" var lite roliga, bestämde sig för att gå sin dotter till mötes och vi kan se henne bära exakt allt det som den lilla flickan bad om.

Som förälder gör man trots allt vad som helst för att se sina barn lyckliga, men man undrar kanske om dotterns beteende – som kanske är lite för bossigt – skulle kunna skapa problem i framtiden. Får du uppfattningen av att vi har att göra med en mamma som är för snäll eller en dotter som är för krävande?

Advertisement