En passagerare blir "störd" av en liten flicka som sitter bakom henne (+VIDEO)

sofia

17 December 2021

En passagerare blir "störd" av en liten flicka som sitter bakom henne (+VIDEO)
Advertisement

När du reser med flyg eller tåg måste du oundvikligen ha att göra med andra passagerare och deras attityd som ibland kan vara väldigt störande. Tyvärr är det många som inte inser hur påträngande de kan vara med sitt beteende och därmed förstör resan för de som sitter. Det är en annan grej när det handlar om barn, som alltid är fruktansvärt uttråkade när de reser och ständigt försöker roa sig med lekar och aktiviteter som är roliga för dem, men irriterande för alla andra passagerare. Barn är kända för att var högljudda, springa och prata hela tiden - alla aktiviteter som lätt kan irritera främlingar som reser i samma vagn eller på samma plan. Den kvinnliga huvudpersonen i den här videon har dock visat att hon har en mycket mer förstående attityd gentemot en liten flicka som reste och satt på platsen precis bakom henne.

via TikTok / kara.bouu

Advertisement
TikTok / kara.bouu

TikTok / kara.bouu

Kara Saba satt på ett flyg tillsammans med sin man, som hon skulle på smekmånad med. När en liten flickas hand plötsligt dök upp från sätet bakom hennes och började röra vid hennes arm upprepade gånger, brast Kara ut i skratt tillsammans med sin man istället för att bli arg eller irriterad på det okända barnet. Paret filmade den lustiga scenen där de inte kunde sluta skratta när barnet fortsatte röra vid kvinnans arm. Kanske började den lilla flickan bli uttråkad och det första hon kom på var att försöka se om det satt någon i sätet framför henne. Karas video lades upp på TikTok och kvinnan kommenterade händelsen så här:

"Barnet hette Adeline och jag hoppas att hennes mamma ser den här videon." Faktum är att videon är riktigt rolig och Kara och hennes mans skratt är verkligen smittsamt.

Ibland är det ingen idé att bli arg eller irriterad och mycket bättre att ta saker med en klackspark och inte låta sådana här små grejer förstöra din dag eftersom de till och med trots allt kan vara roliga att uppleva!

Advertisement