En butiksanställd hittar ett brev till tomten med en rörande önskelista - TittaPaVideon.se
x
En butiksanställd hittar ett brev till…
En mamma berättar stolt om sin dotter som vid 19-års ålder tackade nej till ett underbetalt jobb En steward lugnar en flicka som får en panikattack på planet genom att hålla henne sällskap under hela resan

En butiksanställd hittar ett brev till tomten med en rörande önskelista

18 December 2021 • Av sofia
2.576
Advertisement

Alla barn skriver önskelistor och ber jultomten att uppfylla deras önskemål. Vanligtvis rör det sig om oändliga mängder leksaker, men det finns också en del barn som oväntat nog förvånar vuxna med önskemål som tyvärr inte ens jultomten någonsin skulle kunna uppfylla. Eric Barragan, anställd på en stor amerikansk stormarknad, städade gångarna i slutet av dagen när han plötsligt fann och plockade upp en skrynklig papperslapp med något skrivet på. Förbryllad läste mannen lappen och det var ett brev från ett barn. Förfrågningarna var dock inte alla så självklara som man kunde förvänta sig.

Eric Barragan found a child's Christmas list while cleaning up one day. There were some toys written on the paper - but 2 of the wishes had him wanting to track the boy down.

Pubblicato da Spotlight su Martedì 14 dicembre 2021

Barn är vanligtvis lättast att glädjas på julen, det räcker med att gå till vilken leksaksaffär som helst för att hitta något på det senaste modet inom leksaksvärlden som kommer att passa bra som present att lägga under granen. Men när Eric Barragan, en anställd på Costco, tittade på brevet han hittade på marken blev han chockad när han läste att det förutom de vanliga presenterna också fanns tre särskilda önskemål. Förfrågningar som ingen vuxen någonsin skulle kunna tillfredsställa till 100 %, eller åtminstone inte alla vuxna i världen.

Barnet hade bett om T-shirts, Minecraft-karaktärsdockor, Hot Wheels (men bara två), ett skräckvideospel, en plånbok och ett Gamestop-presentkort - allt som ett barn förståeligt nog kunde önska sig. Bland dessa fanns dock också "att bringa fred och glädje till världen" och helt enkelt "bara kärlek". Dessa förfrågningar var de enda inringade - de viktigaste.

"De flesta barn frågar inte efter de här sakerna och jag tyckte det var ganska speciellt", säger Barragan, som ansträngde sig för att hitta den lilla författaren bakom listan. Så småningom fick han reda på, även tack vare hjälp av sociala medier, namnet på barnet som hette Julian Hue, och gav honom allt han hade skrivit på listan. Julians familj var mycket tacksam gentemot Barragan för hans omtänksamma gest. Michele Huey, mamman till barnet, förklarade att det har varit svårt för en stor familj som deras att klara sig på senare tid, särskilt på grund av pandemin, och att de nu är beroende av en militär pension för att överleva. Dessutom köpte Barragan också leksaker till Julians bröder och systrar, vilket gjorde hela familjen lycklig inför julhelgen.

Julian var mer än glad över att få dessa gåvor och all den omtanken, men han påpekade: "Jag har ännu inte fått allt jag ville ha. Allt jag vill, över allt annat, är att ha ett stort hjärta för att kunna älska alla och ge världen glädje."

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack