En ettårig flicka klär sig som drottning Elisabeth och får ett brev av den riktiga drottningen

av sofia

04 Januari 2022

En ettårig flicka klär sig som drottning Elisabeth och får ett brev av den riktiga drottningen
Advertisement

Det händer inte varje dag att man får ett brev från drottningen av England, men en amerikansk tjej har lyckats med denna ovanliga bedrift. Som bekant är det i USA tradition att klä ut sig till Halloween och gå runt på gatorna i sin stad och göra "trick or treat?" i varje hus i grannskapet. Jalayne Sutherland, en 1-årig flicka, vandrade den dagen runt klädd som drottningen av England, Elizabeth II. Alla berömde hennes mamma för den underbara utklädnaden som den lilla flickan bar och många bugade för henne och kallade henne för "hennes majestät". Den bästa reaktionen fick dock familjen Sutherland från drottningen själv, i form av ett tackbrev.

via Facebook / Katelyn Jalayne Sutherland

Advertisement

Det måste verkligen vara en tillfredsställelse att gå runt klädd som drottningen av England och hälsas som som att man vore det av förbipasserande på gatan. Lilla Jalayne kanske inte inser skönheten i sin förklädnad som hennes mamma skapat, men hon verkar verkligen ha haft mycket roligt när hon promenerade runt i drottningens kläder. Inför Halloween klädde Jalaynes föräldrar ut henne till Elizabeth II, med en hatt och en ljusblå klänning som verkar vara tagen direkt ur hennes majestäts garderob. Det rådde förstås ingen brist på pärlor heller och hon hade till och med en Corgi, drottningens favorithundras! Kort sagt en helt klart mycket övertygande förklädnad.

Katelyn Sutherland, barnets mamma, skickade bilderna till Buckingham Palace men förväntade sig inte egentligen något eller någon form av svar. Drottningen svarade dock i form av ett brev från sin hovdam, Marry Morrison.

Advertisement

Brevet som skickades till denna amerikanska familj lyder: "Drottningen har bett mig skriva till dig och tacka dig för ditt brev och för fotografiet som du så vänligt bifogat. Hennes Majestät tyckte att det var snällt av dig att skriva till henne och var glad över att se bilden på din dotter, Jalayne, i den där underbara förklädnaden. Drottningen önskar er en god jul och jag bifogar lite information om de kungliga hundarna, som jag tror att Jalayne skulle gilla." Att få ett sådant brev är väldigt spännande eftersom man kanske inte förväntar sig att drottning Elizabeth II ska se posten personligen.

Men varför valde lilla Jalaynes föräldrar denna Halloweenkostym till sin dotter? Idén till denna förklädnad kom på grund av corgihundarna och vänskapen mellan dem och lilla Jalayne, tanken att de kunde klä ut henne till drottning Elizabeth II kom då spontant:

"Vi ville göra något där de alla kunde vara med tillsammans. Vi gillar definitivt kungafamiljen och vi beundrar verkligen det faktum att drottningen fortfarande finns där."

Wikimedia

Wikimedia

Familjen Sutherlands idé var verkligen framgångsrik och Hennes Majestät uppskattade tanken!

Advertisement