x
Barnen hatar kontakten av gräs och…
Bästa vänner sen 60 år, de upptäcker att de är halvbröder: en otrolig historia Banken vill ta hans hus, han bestämmer sig för att riva det och ge nycklarna till bankdirektören

Barnen hatar kontakten av gräs och sand: den roliga videon visar deras reaktion (+VIDEO)

17 Januari 2022 • Av Titti Carlberg
1.280
Advertisement

Små barns rädslor är ganska enkla och vanliga, men de bör inte underskattas för det. Låt oss börja med att specificera att föräldrarna är de första att överföra, även omedvetet, sin egen rädsla till sina barn. Även om en mamma verkar till synes lugn när hon, till exempel, ser en insekt eller går ut i havet för att doppa sig, kan barnet fortfarande uppfatta det spänningstillstånd som ligger bakom det illusoriska lugnet. Självklart är rådet att alltid följa med barnet i dessa första upplevelser och försöka vänja det gradvis.

Om barnets rädslor är många och olika, om än återkommande, en som förenar allt som finns: kontakten med gräs och sand! Det är mer som ett besvär än en rädsla, men det räknas ofta till barnets "sommar"-rädsla, eftersom det är under sommaren som det kan springa på det barfota. 


Babies Who Really Don't Like Grass

Don't touch the grass! 😂

Pubblicato da All The Babies su Venerdì 24 gennaio 2020

Denna roliga video visar att "små barn är lika inför deras första kontakt med gräs". Före 3-års ålder är barn väldigt fascinerade av nya upptäckter eller av att ta på föremål och djur, medan de i en efterföljande period utvecklar rädslor och irritationskänslor. Det är så att när de växer och utvecklas går de igenom en period då deras nervsystem verkar göra dem mycket känsligare för vissa situationer, visioner och kontakter med vissa textiler. Uppenbarligen orsakar beröringen av färskt gräs under deras fötter eller händer ett visst obehag. För att inte tala om sand, en annan stor "fiende" till ett barns sommaravkoppling.

Snarare än att luta sig mot marken, föredrar barnen i den här videon att höja benen och anstränga sig för att inte ge efter för de vuxnas vilja.

Videon är väldigt rolig och erbjuder en sammanfattning av liknande situationer, där barnen verkar vara väldigt upprörda över sitt första möte med en grön gräsmatta och sand på stranden.

Har du haft liknande upplevelser med barn eller barnbarn? Berätta för oss i kommentarerna!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack