En bebis hittas på gatan på nyårsafton tillsammans med ett brev där det står att föräldrarna är för fattiga för att behålla henne (+VIDEO) - TittaPaVideon.se
x
En bebis hittas på gatan på nyårsafton…
En familj lämnar smutsiga blöjor på bordet på en restaurang - servitörens vädjan Den här tjejen har lyckats lägga undan 166 pund tack vare en godistub

En bebis hittas på gatan på nyårsafton tillsammans med ett brev där det står att föräldrarna är för fattiga för att behålla henne (+VIDEO)

10 Januari 2022 • Av sofia
30.125
Advertisement

För att överge ett nyfött barn måste det finnas en djup underliggande oro som bara kan förklaras om det å andra sidan finns uppmärksamma och lyhörda lyssnare, absolut inte människor som dömer andra för lätt. Det är faktiskt lätt att döma en mamma som överger sitt barn, men vad vet vi egentligen om hennes personliga historia? Den 31:a december år 2021, på årets sista dag, hittade en kvinna en övergiven liten flicka på gatan, iklädd enbart några filtar och ett hjärtskärande brev skrivet av barnets föräldrar.

Roxy Lane trodde verkligen inte att hon skulle hitta en nyfödd liten flicka på gatan i Fairbanks, Alaska, staden där hon bor och av denna anledning bestämde hon sig för att omedelbart dela några bilder av upptäckten med en video, även i hopp om att spåra de desperata föräldrarna som hade lämnat barnet åt sitt öde i brist på pengar.

Roxy Lane found abandoned baby Teshawn in Alaska with heartbreaking note from mother

Roxy Lane found abandoned baby Teshawn in Alaska with heartbreaking note from mother. #RoxyLane #Teshawn

Pubblicato da Fox3 Now su Domenica 2 gennaio 2022

I början av det nya året hittades en för tidigt född bebis insvept i filtar på en kall vinterdag i Alaska. Den lilla flickan åtföljdes av ett brev skrivet direkt från hennes föräldrar, med hjärtat i handen. I brevet berättade föräldrarna att både de och barnets morföräldrar var så fattiga att de inte kunde försörja henne. Denna desperata familjs förhoppning var att någon med ett stort hjärta skulle hitta barnet och ge henne en kärleksfull familj. Enligt brevet föddes barnet klockan 6 på morgonen den dagen, den 31:a december och det hjärtskärande beslutet att överge henne fattades eftersom familjen inte hade varken mat eller pengar för att ta hand om henne, som nämnts ovan.

Brevet lyder: "Hjälp mig, snälla!", Som om den lilla flickan själv talade, "Mina föräldrar och mina morföräldrar har ingen mat eller pengar för att ta hand om mig. De hade ALDRIG velat göra så här mot mig. Snälla ta mig med dig och hitta en KÄRLEKSFULL FAMILJ åt mig. Mina föräldrar ber den som hittar mig att ta hand om mig. Jag heter Teshawn."

Brevet fortsätter: ”Jag föddes 12 veckor för tidigt. Min mamma var 28 veckor gravid när hon fick mig" på lappen står det sedan "Mina föräldrar bodde på Cormorant Street. Min mamma är verkligen ledsen över att göra det här." Av dessa ord framgår tydligt all smärta och sorg av en familj som aldrig, någonsin velat överge ett barn.

Roxy Lane är namnet på kvinnan som stötte på lilla Teshawn och, förutom att ha spridit videon av fyndet, uttryckte hon tydligt sin solidaritet med familjen: "Det är tydligt att någon i vårt samhälle kände sig så vilsen och hopplös att de förmodligen gjorde det svåraste valet i sitt liv och lämnade det oskyldiga lilla barnet vid sidan av vägen med bara några filtar på sig och ett namn."

Kvinnan uppmanade alla de som befinner sig i samma situation att kontakta en specifik lokalförening och att sätta barnets säkerhet först. ”Det finns alltid ett säkrare, mer humant val för att rädda ett barns liv och du kommer inte att hamna i trubbel och behöver inte ens svara på svåra frågor. Ta barnet till en brandstation, kyrka eller sjukhus så tar de hand om dem" säger Lane.

Det som är viktigt är att lilla Teshawn räddades och nu mår bra.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack