En 6-årig flicka klär ut sig till sin favorit tv-skådis: en charmig gammal tant

av sofia

13 Maj 2022

En 6-årig flicka klär ut sig till sin favorit tv-skådis: en charmig gammal tant
Advertisement

Låt oss inse att barn har en fantasi som är gränslös och som i vissa situationer är värd all vår beundran. Med sitt rena och ärliga sinna kan ett barn bjuda oss på leenden, skratt och överraskningar, stora överraskningar. De lyckas sätta sig in i situationer och roller som många vuxna inte skulle kunna göra och gör oss ofta mållösa. De vågar chansa och resultaten blir ofta fantastiska.

Precis som resultatet som erhölls av den lilla huvudpersonen i vår berättelse. För att fira 100 skoldagar i sin skola hittade hon på något mycket originellt. Låt oss ta reda på vad det var tillsammans.

via Reddit

Advertisement
Reddit/LeCrushinator

Reddit/LeCrushinator

Den 6-åriga flickan blev ombedd att hitta på något för att fira milstolpen av 100 skoldagar i skolan hon gick på. Detta är verkligen inte någon utbredd sedvänja i alla länder, men i USA är det det och det är något som firas väldigt mycket. Siffran 100 är dagens obestridda stjärna, så barn och tonåringar uppmanas att skapa något med 100-tema.

Den här 6-åriga flickan gjorde en mycket originell begäran: hon bad om att få klä ut sig på ett sätt som skulle få henne att se ut som en mycket känd tv-personlighet: Grandma Yetta. Förstod du vem vi pratar om? Många av er kommer att ha svarat ja på den frågan utan att ha tänkt efter en enda sekund, men för de som inte är medvetna om vem hon är kommer vi nu att förklara det för er.

Advertisement
Reddit/LeCrushinator

Reddit/LeCrushinator

Grandma Yetta Rosenberg – hennes namn och släktskap varierar lite beroende på seriens bearbetningar, språket och i vilket land den kom ut – är en av huvudpersonerna i serien "The Nanny" som under mycket lång tid sändes i alla hem.

En charmig 90-talsserie där vi ser denna äldre kvinna, huvudpersonens mormor, som tar upp alla problem en äldre person har att leva med. Vår lilla huvudperson lät sig inspireras av henne.

Tack vare sina föräldrars hjälp lyckades hon förvandla sig till en miniatyrversion av Grandma Yetta. En kombination av kläder, smink och hållning och om man tittar noga på bilderna, ser det verkligen ut som att man har den 100-åriga tanten framför sig och inte en så liten tjej. Håller du inte med?

Hennes utklädnad fick många positiva reaktioner i skolan och överraskade alla. Lilla Grandma Yetta blev så populär att hon fick vara med på många bilder som sedan publicerades på nätet.

Reddit/LeCrushinator

Reddit/LeCrushinator

Lyckades hon inte väldigt bra med sin utklädnad?

Advertisement