"Jag låter inte mitt barn kasta sig från trappan" 17 bråkiga barn som gråter av de mest absurda anledningarna - TittaPaVideon.se
x
"Jag låter inte mitt barn kasta sig…
En okänd man kör hem en rörelsehindrad kvinna vars rullstol gått sönder när ingen annan ens stannat för att fråga om hon behövde hjälp En fullmäktige vägrar kalla sin färgade kollega

"Jag låter inte mitt barn kasta sig från trappan" 17 bråkiga barn som gråter av de mest absurda anledningarna

28 April 2021 • Av sofia
22.795
Advertisement

Hur underbart är det inte att vara förälder? Den lycka som ett barn för med sig i ett pars liv är obeskrivlig, men det skulle inte vara korrekt att representera föräldraskap på detta sätt. Att vara mamma och pappa betyder också att vara ansvarig för ett annan människas liv, det betyder trötthet och att avstå en massa saker - alla saker som ibland kan kasta en familjs balans i kris. Det viktiga att komma ihåg i dessa fall är att det här är tillfälliga ögonblick, att barnen kommer att växa upp förr eller senare och att vi, som föräldrar inte alltid kommer att vara tvugna att kämpa med smutsiga blöjor och hysteriskt gråt på grund av något infall för stunden. Ett gråtande barn kan som vi alla vet vara riktigt påfrestande särskilt när du är för trött för att försöka få dem att lugna ned sig. Barn kan inte låta bli att gråta och envisas om att uppnå det de vill i just den stunden. Du kommer faktiskt att bli förvånad över att få reda på orsakerna (den ena mer absurd än den andra!) till varför dessa underbara barn är desperata. Ha det så kul!

1. "Tåget har spårat ur, JAG UPPREPAR: tåget har spårat av!"

När du flyttar tåget från rälsen frivilligt, men sedan gråter i förtvivlan eftersom det inte längre är på spåret. Hur kan du trösta en själ som är så förlorad och förvirrad över vad den ska göra?

2. Han ville dricka från en halvtom ölflaska, övergiven på en låg mur ...

Det spelar ingen roll om förbudet hänvisar till en lekfull aktivitet, till den senaste leksaken man så gärna vill ha eller om det är av en mycket giltig anledning som i det här fallet, barnet kommer att gråta ändå!

Advertisement

3. "Mackan är inte kvadratisk!"

Han ville ha en rostat macka med den geometriska formen av en kvadrat, men hemma fanns bara den typen av bröd. Situationen förvandlades till en riktig tragedi!

4. "Om jag inte lät dem klä sig så inför festen skulle de aldrig ha slutat"

5. "Han är arg över att vi inte låter honom hoppa av båten!"

När det är farliga saker inblandade måste du vara fast och orubblig, men hur svårt är det inte att tävla med ett sådant upprört utseende?

Advertisement

6. "Jag bad honom plocka upp handduken som han själv slängt i golvet..."

7. "Han tittade på mig med denna arga blick under hela flygningen"

Det skulle kunna vara en dålig idé att inte ha tillräckligt med sitt barns favoritgodis på en 4-timmars flygning, gör dig redo för en blick full av raseri!

Advertisement

8. "Han erbjöd mig en bit av kringlan och jag... tackade ja!"

9. Hans corndog var sprucken...

Advertisement

10. Dålig dag?

Alla dessa tårar beror på att hennes mamma har förbjudit henne att äta kakaosmör, kasta sig i dammen och slänga flingor på marken. Dessutom åt hunden det mellanmål som hon själv hade erbjudit honom. Allt detta kan plötsligt bli en orsak till stor förtvivlan!

11. "Vi låter henne inte riva den check som hennes gammelfarmor skickade inför hennes födelsedag ..."

12. Han åt upp all mozzarella på sin pizzan och är nu desperat!

Vi kan faktiskt förstå det, vad är poängen med pizza utan ost? Problemet är att han gjorde allt själv...

13. Det fanns ett lager av frosting på båda sidor av kakan...

14. "Jag lät honom inte hoppa nerför trappan!"

15. Hennes leksakshund med koppel följer efter henne varje gång hon drar i det..

16. "Jag sa till honom att han inte kunde äta klistermärkena som jag hade fäst på kylen."

17. "Jag sa till min 5-åring att den hummerdräkten kanske var för liten för honom..."

Ingen skulle vilja se sitt barn gråta, men när dessa roliga situationer händer är det verkligen svårt att hålla sig från skratt!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack