Den här tjejen har lyckats lägga undan 166 pund tack vare en godistub - TittaPaVideon.se
x
Den här tjejen har lyckats lägga undan…
En bebis hittas på gatan på nyårsafton tillsammans med ett brev där det står att föräldrarna är för fattiga för att behålla henne (+VIDEO) Den här taxichauffören erbjuder gratis åkturer till föräldrar som kör sina barn till sjukhuset

Den här tjejen har lyckats lägga undan 166 pund tack vare en godistub

10 Januari 2022 • Av sofia
641
Advertisement

Att spara är en aktivitet som kräver lite planering utöver viljan att framförallt begränsa sina utgifter. Vi utsätts ständigt för reklam för nya produkter att testa, både när vi går till mataffären och när vi går till butiker och vi är så klart frestade att alltid köpa mycket mer än det vi verkligen behöver. Det är ingen slump att vi alltid letar efter nya knep och nya idéer för att spara så mycket pengar som möjligt. En tjej har publicerat sitt alldeles egna knep för att spara lite extra pengar på TikTok. Allt du behöver, enligt henne, är en tub med "Smarties"... resten kommer av sig själv!

Vet du hur många mynt som får plats i ett Smartiesrör? För att vara exakt, 83 stycken 2 punds mynt! Tjejen som avslöjade sitt personliga sparknep på TikTok hade under året lyckats spara hela 166 pund. Tjejen är från Storbritannien så hon hittade den perfekta godisrörstorleken för tvåpundsmynten. Detta är i vilket fall ett knep som kan återskapas i vilket annat land som helst som har mynt av motsvarande värde och naturligtvis alla andra godistuber som är tillräckligt stora för att rymma dem!

"Smarties" är kända världen över och lockar till sig många köpare för vem kan säga nej till choklad i glada färger? Detta är just detta som gör denna metod vinnande och många människor som har sett videon som lagts upp av "chantelleef" håller på ett ironiskt sätt med om hur genialisk denna idé är: "Så först måste vi spendera våra pengar på att köpa Smarties? Det verkar vara en perfekt plan."

Advertisement

Det stämmer visserligen att det räcker med en spargris för att lyckas lägga undan några mynt, kanske den växel man får tillbaka när man handlar, men att se godisröret fyllas långsamt ger inte bara stor tillfredsställelse, utan gör även att du vet hur mycket pengar du har sparat.

Vad tycker du om detta knep? Är du redan på väg att köpa en tub med Smarties eller föredrar du andra "mer klassiska" sparmetoder? Skriv din åsikt i kommentarerna!

Tags: FuskBerättelser
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack