Även föräldrarna har svårt att skilja dem åt så trillingarna genomgår en radikal makeover - TittaPaVideon.se
x
Även föräldrarna har svårt att skilja…
Han stannar sin lastbil mitt i trafiken för att hjälpa en pappa som hade tappat bort sin dotter i en bilolycka Två föräldralösa barn försöker sälja karameller till en förbipasserande, men hon väljer istället att bjuda dem på lunch och ta dem på en shoppingrunda

Även föräldrarna har svårt att skilja dem åt så trillingarna genomgår en radikal makeover

21 Februari 2021 • Av sofia
1.797
Advertisement

Att vänta tvillingar har sina fördelar och precis som allt annat även sina nackdelar. Föräldrarna lever med tryggheten att deras barn aldrig kommer att vara ensamma och alltid kommer att ha någon de kan lita på och som de kan dela glädje och svåra stunder med. När trillingar föds, ställs man dock inför vissa svårigheter. Framörallt en, nämligen att skilja dem åt. Jan, Amy och Laura har alltid varit så lika att även föräldrar var tvugna att anstränga sig för att känna igen vem som var vem. När de fyllde 27 och hade tröttnat på denna situation, bestämde de sig för att genomgå en radikal förändring.

När barn är identiska använder sig föräldrar ofta av små knep för att undvika att blanda ihop sina barn. De köper olika kläder till dem, klipper håret annorlunda och en mängd andra strategier. Men när det gäller de tre trillingarna verkade inget fungera och de levde så här i 27 år tills de en dag bestämde sig för att delta på tv-showen Rachel Ray.

Under showen pratade de om sin upplevelse och värden föreslog att de skulle genomgå en makeover för att hjälpa andra att skilja dem åt en gång för alla och trivas bättre med sig själva.

Advertisement

Rachel Ray och hennes team beslutade sig för att hjälpa tjejerna. Trillingarna fotades inledningsvis med sitt vanliga utseende (en är den "blå systern", sedan finns den "gula systern" och slutligen den "röda systern") och, även om de klär sig i olika färger och har olika hårlängd, är det onekligen mycket svårt att skilja dem åt.

När flickorna kommer in på scenen efter förvandlingen är både publiken och värden förvånade. Det ursprungliga målet var att sätta stopp för problemet med att alla tre blandades ihop och att ge varje syster en unik identitet.

Från deras ansiktsuttryck kan man se tydligt hur lyckliga och samtidigt förvånade de är över förändringen. Plötsligt är det inte längre en fråga om att förändra sitt utseende utan om att hitta sig själv. Vad tycker du om denna förvandling?

Tags: BarnFuskBerättelser
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack