Alla hjärtans dag - en kvinna ger sin man bilder på alla de kvinnor som han "gillat" på Instagram - TittaPaVideon.se
x
Alla hjärtans dag - en kvinna ger sin…
16 människor som bittert ångrat att de gjort en tatuering hos någon som i slutändan inte visade sig vara så duktig Gigantiska katter - 16 stora katter som inte verkar vara medvetna om sin storlek

Alla hjärtans dag - en kvinna ger sin man bilder på alla de kvinnor som han "gillat" på Instagram

16 Februari 2021 • Av sofia
2.891
Advertisement

Alla hjärtans dag har alltid ansetts som den dagen på året då kärleken i alla dess former hyllas och firas. Kärlekspar utbyter gåvor och choklad, rosor och blommor köps och en middag med levande ljus är ett måste för att än en gång och med mer känsla säga "Jag älskar dig!". Men inte alla Alla hjärtans dag-firanden är samma eller lika uppskattade och det finns en kvinna som på sin TikTok-profil har spelat in det ögonblick då hon gav sin personliga gåva till sin partner, en provokativ gåva som dock var lysande!

image: TikTok/gr93la

En TikTok-användare vid namn Gloria har lagt upp två korta videor där hon visar när hon skapar sin mycket speciella och samtidigt väldigt provocerande gåva till sin man. Hon tog en låda och la i utskrivna bilder på sexiga kvinnor som hennes partner hade "gillat" på Instagram.

Kvinnan skrev på TikTok: "Jag köpte den här söta lådan och fyllde den med foton av alla tjejer min man gillade på Instagram till honom. Jag hoppas att han kommer att gilla sin present!"

image: TikTok/gr93la

Kvinnan tog en låda, slog in den med rött omslagspapper (provocerande symbol för kärlek och passion), och på den fäste hon de provocerande fotografierna av de kvinnor som hennes man hade gillat på Instagram. Först hade hon valt ut dem, sparat dem på sin telefon, skrivit ut dem på papper och sedan fäst dem ovanpå som att det var en mycket, mycket speciell tårta...

Advertisement
image: TikTok/gr93la

Av videon som Gloria publicerade på sin TikTok att döma verkar det som om hennes man inte bara blev förvånad, utan även... generad! Gloria gav sin partner en exemplarisk läxa genom att ge honom en Alla hjärtans dag-gåva som vi är säkra på att han sent kommer att glömma. Kommer han att ha fattat vinken? Kommer han att sluta kika på andra kvinnors sociala profiler och istället fokusera på henne? Efter en sådan överraskning är vi nästan säkra på att han kommer att göra det!

Prova själv att överraska din partner med något liknande, vem vet... det kanske funkar!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack