Brudgummens älskarinna dyker upp på bröllopsceremonin iklädd en vit klänning och en ring på fingret - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Brudgummens älskarinna dyker upp på…
Han räddar en gatuförsäljare från kylan genom att köpa all hennes mat och donera den till stadens hemlösa En ung mamma producerar 6 liter extra modersmjölk varje dag och med sina donationer förser hon hundratals bebisar med näring

Brudgummens älskarinna dyker upp på bröllopsceremonin iklädd en vit klänning och en ring på fingret

Av sofia
1.249
Advertisement

Bröllopsdagen är en av de viktigaste någonsin för ett par som håller på att ta det stora steget. Allt måste vara perfekt på denna mycket speciella dag, från ceremonin till mottagningen med släktingar och de närmaste vännerna. En virvelvind av känslor som alldeles för snabbt kan förvandlas till en dag man bara vill glömma. Vi skulle garanterat inte vilja vara i samma situation som bruden som är huvudperson i denna absurda berättelse som snabbt har spridits på nätet!

via: The Sun UK

Bilderna från denna praktiskt taget "oförglömliga" bröllopsceremoni publicerades på Twitter och gav snabbt upphov till kommentarer, funderingar av alla slag och delningar men främst skämt. Vad man ser på bilderna är en bröllopsmottagning i Sydafrika som mitt i ett lugnt ögonblick plötsligt förvandlas till ett levande helvete.

Brudgummen tycktes ha lagt märke till att det fanns en ovälkommen gäst i receptionen och att det rörde sig om ingen mindre än den nygifta mannens hemliga älskarinna. Älskarinnan, en mycket modig kvinna som hade bestämt sig för att dyka upp på sin älskares bröllop klädd i vitt, som en riktig brud, med en vigselring på fingret.

Bruden insåg att något var fel och att det definitivt fanns en brud för mycket på festen...

Advertisement

Det är inte bara brudgummen som lägger märke till den ganska "farliga" situationen, utan även en brudtärna klädd i rosa närmar sig kvinnan och försöker föra bort henne från mängden. Under tiden hade gästerna märkt att något var fel eftersom en andra brud var närvarande i samma rum under några minuter. Vad var det som hände?

Bilderna avslutas med en mycket livlig diskussion mellan brudgummen och älskarinnan som jagas ut från mottagningen. Trots den ganska absurda situationen finns det ingen information om hur historien mellan brudgummen och bruden slutade. Man undrar ju hur länge deras äktenskap varade om det överhuvudtaget gjorde det?

I en sådan absurd situation, som bokstavligen ser ut som att den var tagen ur en film eller en såpopera, är det svårt att säga hur man själv hade reagerat, håller ni inte med?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack