En steril kvinna hittar en övergiven bebis i en plastpåse i närheten av sitt hus och ber om att få adoptera henne - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En steril kvinna hittar en övergiven…
En 17-årig kille blir äntligen adopterad av ett homosexuellt par efter att ha blivit nekad av 9 olika familjer Han föds med ett allvarligt funktionshinder, men mamman ger inte upp och nu är han en lysande elev vid Harvard

En steril kvinna hittar en övergiven bebis i en plastpåse i närheten av sitt hus och ber om att få adoptera henne

12 Februari 2021 • Av sofia
1.121
Advertisement

Önskan om att bli mamma hos vissa kvinnor är mycket stark och bland dem finns det de som under flera år försöker få barn med sin partner utan att lyckas. Sedan finns det de som av olika skäl blir gravida utan att vilja det och bestämmer sig för att överge sitt barn. Om du inte har möjlighet att försörja ett barn och vill lämna bort det för adoption, finns det vissa specifika procedurer att följa, kanske direkt via sjukhuset, och man bör garanterat inte agera på egen hand och överge en bebis på gatan eller i närheten av soporna. I Campo Grande i Brasilien, blev en kvinna chockad över att hitta en övergiven liten flicka i en plastpåse vid uppfarten nära hennes hem. Lyckligtvis var den lilla bebisen fortfarande vid liv och mådde bra.

Kelly Zerial är 37 år gammal och bor i Campo Grande i Brasilien, där hon arbetar som lärare i konsthistoria. Kelly är en av de kvinnor som längtar efter att bli mamma, men tyvärr är hon steril. Trots att hon velat ha ett barn så länge så har hon inte lyckats få ett, hon hade därför börjat planera att använda andra knep för att bli gravid. Men en morgon när hon gick hemifrån hittade hon konstigt nog en bebis i en plastpåse nära ytterdörren.

För Kelly var chocken över att ha hittat en nyfödd bebis i det tillståndet stor. Kvinnan berättar att hon till en början inte ens kunde röra sig, men sedan plockade hon instinktivt  upp den lilla bebisen i famnen och kramade den. Flera människor hade samlats runt omkring henne för att se om den lilla flickan fortfarande levde och lyckligtvis gjorde hon det. När Kelly tog henne i sin famn började flickan skrika och gråta. Hon hade fortfarande sin navelsträng kvar och det fanns flera spår av blod, men hon verkade inte ha skadats.

Advertisement

På sjukhuset bekräftade läkarna att bebisen var vid god hälsa och försökte omedelbart spåra mamman. Den goda nyheten fick Kelly att ta en suck av lättnad, hon var så glad över att den lilla flickan mådde bra, men samtidigt stannade hennes hjärta vid tanken av att aldrig se den underbara lilla varelsen igen. Tanken på att adoptera henne hade omedelbart dykt upp i hennes huvud när hon personligen tagit bebisen till sjukhuset.

Kelly skulle vilja bli mamma till den lilla flickan och i väntan på ytterligare information om den biologiska mammans identitet bad hon samhället att inte döma övergivandet på ett hårt sätt eftersom vi vet inte vad som ligger bakom denna fruktansvärda gest och därför inte bör döma. Kelly på att få adoptera den lilla flickan och ge henne ett lugnt och kärleksfullt liv.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack