En 5-årig pojke ringer räddningstjänsten och hjälper sin mamma: "Han räddade mitt liv" - TittaPaVideon.se
x
En 5-årig pojke ringer räddningstjänsten…
En 93-årig man känner sig ensam och har ingen mat i huser så han ringer polisen för att få lite sällskap Hon känner sig inte tillfreds i en kvinnlig kropp och bestämmer sig för att operera sig, men ångrar sig 2 år senare

En 5-årig pojke ringer räddningstjänsten och hjälper sin mamma: "Han räddade mitt liv"

04 Augusti 2022 • Av sofia
683
Advertisement

Vi vet alla att mycket väl att barn har en förmåga att överraska oss och sätta ett leende på våra läppar med sina oskuldsfulla, spontana och oväntade gester. Men det som verkligen gör oss mållösa är när de, även när de är väldigt små, lyckas bete sig som vuxna – om inte bättre – och göra något extraordinärt och kanske till och med lyckas rädda någon.

Detta är vad som hände med lille Josh, en 5-årig pojke som räddade sin mammas liv tack vare sitt mycket snabba agerande I ett akut ögonblick för kvinnan slösade hennes son inte bort ett enda ögonblick och gjorde allt han kunde för att be om hjälp och se till att någon kunde ta hand om henne. Låt oss tillsammans ta reda på vad som hände.

via: Daily Mail

The quick thinking actions of a 5-year-old boy from Telford helped to save his mum's life last month, after he dialled...

Pubblicato da West Mercia Police su Mercoledì 26 agosto 2020

Josh Chapman är en 5-årig pojke som bor med sin familj i Telford i Storbritannien. Den lilla pojken blev känd på nätet för att han lyckades rädda sin mammas liv. Allt hände inom loppet av bara några minuter. Josh var hemma med sin 41-åriga mamma Caroline, och medan kvinnan utförde en del hushållsarbete var han upptagen med att leka. Plötsligt insåg pojken att något var fel: hans mamma hade fallit till marken och talade inte längre. Caroline led av diabetes och hade en låg glukosnivå som gjorde att hon blev medvetslös.

När pojken såg detta agerade han genast och vidtog åtgärder för att hjälpa henne. Han letade efter ambulansbilen som han alltid tyckt om att leka med och slog numret han alltid hade läst på sin leksak, 112. Väl i telefon med operatörerna förklarade han situationen och strax därefter kom räddningstjänsten till hans hem.

"Han räddade mitt liv - berättar kvinnan - Han hade aldrig använt telefonen och när de berättade vad som hade hänt blev jag förvånad. Han såg numret på sin leksaksambulans och ringde. Jag är så stolt över honom". Det här är orden från en mamma som utan sin son inte skulle ha klarat sig.

För att officiellt belöna och tacka pojken för det han hade gjort valde den lokala polisen att också göra något. Josh blev inbjuden till polisstationen och fick en officiell polishjälm, en symbolisk gåva för att få honom att känna sig som den hjälte han verkligen var för en dag och som ett erkännande för hans smarta agerande. Hade han inte varit där och om han framförallt inte skulle ha agerat så snabbt och smart så hade det för mamman säkert uppstått en hel rad olika problem, men som tur var gick allt bra.

Bra jobbat lilla hjälte!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack