Hon blir erbjuden 10 000 dollar av sin svärmor för att lämna hennes son, men hon tar emot pengarna och gifter sig ändå - TittaPaVideon.se
x
Hon blir erbjuden 10 000 dollar av sin…
En servitris i tårar efter det att 11 personer lämnat restaurangen utan att betala notan på 220 dollar En lärare delar en bild i badkläder på sociala medier och föräldrarna till hennes elever ber om att hon ska få sparken

Hon blir erbjuden 10 000 dollar av sin svärmor för att lämna hennes son, men hon tar emot pengarna och gifter sig ändå

03 Augusti 2022 • Av sofia
7.171
Advertisement

Det är allmänt känt att det mellan svärdotter och svärmor ofta är svårt att komm överens, även om man aldrig bör dra alla över en kam. Det händer också att när två personer gifter sig blir svärdottern en del av makens familj i alla avseenden och att det inte uppstår någon konflikt alls med svärmorn. Det finns dock andra fall där svärmor är extremt svartsjuk på sin son, som inte kan släppa taget, och där hennes beteende orsakar en hel del spänningar inom familjen. Fallet vi ska berätta är dock avgjort extremt och det hela ägde rum för nästan 30 år sedan: en svärmor erbjöd sin svärdotter 10 000 dollar för att lämna hennes son och aldrig mer gifta sig med honom. Men det gick inte riktigt som svärmorn hade önskat.

via: Reddit

Som en kvinna berättade på Reddit utspelade sig denna historia för cirka 30 år sedan och är än idag en av de berättelser som får oss att diskutera de personliga relationer som finns inom olika familjer. Svärmorn i den här historien såg inte positivt på sin svärdotter, en sjuksköterska som var väldigt kär i hennes son, som hon planerade att gifta sig med. Även om paret verkligen var kära ville inte svärmor att hennes son skulle gifta sig med någon som inte var "på sonens nivå". Konflikten mellan de två var något som bara de två kvinnorna och sonen kände till, inga andra familjemedlemmar var medvetna om detta: svärmorn låtsades faktiskt uppföra sig bra med sin svärdotter när de var i sällskap med andra människor. Trots att kvinnan pressade sin son förstod han inte riktigt hur långt mamman var villig att gå för att sätta käppar i hjulet för hans förhållande.

Lyckligtvis var kärleken som förenade dessa unga människor mycket starkare än svärmors otäckhet och sakta började paret skissera detaljerna för bröllopet. Det var vid den tidpunkten som svärmor insåg att hon inte hade mycket tid kvar och just av den anledningen satte hon upp en riktigt elak plan: hon erbjöd 10 000 dollar till svärdottern för att lämna hennes son. På den tiden var tio tusen dollar lika med minst det dubbla beloppet, alltså ganska mycket pengar.

Svärdottern övervägde sin svärmors erbjudande och gick så småningom med på att ta emot summan på det villkoret, det roliga var att hon dock aldrig hade för avsikt att lämna sin fästman och blivande make. Hon visste att hennes svärmor aldrig skulle ha kunnat avslöja vad hon hade gjort och kräva tillbaka pengarna, eftersom alla familjemedlemmar, inklusive hennes son, skulle ha vetat om hennes hemska agerande.

Efter 30 år är paret nu närmare än någonsin och ingen har någonsin fått veta någonting om den här historien.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack