x
Den här kvinnan spenderade endast 163…
Brevet från en mamma till sin respektlösa son: En man lever under ett helt år med en människa som gömmer sig i hans hem utan att veta om det

Den här kvinnan spenderade endast 163 pund för att handla mat på hela år 2021

04 Februari 2022 • Av sofia
1.591
Advertisement

Att handla mat i affärerna är verkligen en av de största utgifterna för var och en av oss. Mat är oumbärligt och andra väsentliga produkter för hemmet och personlig vård är också viktiga, så du har inte direkt något val: du måste helt enkelt räkna med en stor summa pengar bara för dessa utgifter! Sharon Adams, en 48-årig engelsk kvinna, verkar dock ha hittat ett sätt för att spendera väldigt lite pengar och lyckas därför spara en hel del. Sharons mest chockerande påstående var att hon spenderade endast 163 pund på mat och andra nödvändigheter under 2021. Det kan låta omöjligt men istället tack vare flera års erfarenhet och några små knep har Sharon verkligen lyckats spara så mycket. Låt oss kika på hur hon gjorde det.

via: The Mirror

Har du koll på priserna och erbjudanden när du handlar? Går du till mer än en mataffär eller har du andra strategier? Sharon Adams har finslipat sin teknik i över tio år och kan stolt säga att hon har sparat in mycket pengar under det senaste året. Är det möjligt att spendera mindre än tvåhundra pund, under hela året, på mat? Tydligen ja och det har också att göra med att undvika slöseri. Kvinnan är extremt selektiv när det gäller matinköp och letar noga efter produkter märkta med en stämpel som visar ett specialerbjudande. Första steget är därför att köpa rabatterade produkter – en strategi som vi alla, på gott och ont, redan använder oss av i vardagen.

Därefter använder Sharon för sina matinköp även en brittisk app, Olio, som gör att hon kan lägga en hel rad produkter i sin kundvagn som folk ger bort eller som mataffärerna själva donerar för att de är på väg att gå ut eller har förblivit osålda. Detta är en bra metod för att bekämpa slöseri och samtidigt spara pengar!

Även andra viktiga produkter, som balsam till exempel, kan köpas för väldigt lite. Sharon lyckades köpa en för bara 10 cent. "Jag har en budget på 10 pund i veckan för att handla mat och jag upptäcker ofta att jag får pengar över", sa Sharon. Kvinnan har två stora frysar i huset, där hon kan förvara de färska produkterna, som kött och fisk eller frysta grönsaker. I området där hon bor brukar hon gå till mataffären på kvällarna, när hon till exempel vet att de kommer att ha erbjudanden på flera varor. Tack vare alla dessa små knep lyckades hon verkligen spara många cent och pund och i det långa loppet har hon faktiskt sparat in riktigt stora summor.

Hur gör du när du handlar? Är du uppmärksam på erbjudanden?

Tags: FuskMatBerättelser
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack