x
Hon klagar hela kvällen över att hennes…
Den här kvinnan blev utslängd från en snabbmatsrestaurang för att hon ville bjuda hemlösa på mat Kära mamma som är hemma med dina barn, känn dig inte ensam för det är du inte!

Hon klagar hela kvällen över att hennes nya skor är obekväma, men sedan upptäcker hon att hon haft på sig dem fel

21 September 2019 • Av sofia
143.690
Advertisement

Ayleigh Mcghee, en ung kvinna från Glasgow, har fått en hel del uppmärksamhet och har fått tusentals människor att skratta. Tjejen hade klagat till sina vänner hela natten över sina nya skor och hävdade att de var riktigt smärtsamma att bära, när hon sedan insåg orsaken nästa dag. När hon tittade på kvällens bilder insåg Ayleigh att hon hade haft på sig sina helt nya högklackade skor... med fel sko på fel fot!


Skrattandes, men också lite generad, skickade flickan ett av sina foton till en vän, Georgia Henry, för att visa hur hon hade sett ut. Vännen bestämde sig direkt för att publicera fotot på nätet på sitt Twitter-konto och kommenterade: "Ayleigh klagade hela kvällen och sa att hon inte kunde gå i dessa skor och det var först i morse som hon insåg hon haft fel sko på fel fot"!.

Tusentals användare tyckte att tweeten var väldigt underhållande och började dela fotot och kommentera på de mest olika sätt, men med humor. Alla som har burit höga klackar vet hur obekväma de kan vara och många användare har kommenterat med solidaritet.

Ett oroande antal användare sa att de hade gjort samma sak, medan en annan del fortfarande undrar hur flickan inte kunde märka det. Vi vet inte hur hon gjorde det, men det är säkert omöjligt att inte skratta lite inför bilderna på dessa "obekväma"skor.

Advertisement

Skriv en kommentar

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack