En lärare tar bort en av sina elevers vickande tänder, men mamman till flickan blir vansinnig

av sofia

16 Januari 2023

En lärare tar bort en av sina elevers vickande tänder, men mamman till flickan blir vansinnig
Advertisement

Barn tillbringar verkligen mycket tid i skolan, en plats som borde vara så säker och välbekant som möjligt. Lärare är lite som andra föräldrar, särskilt för grundskoleelever som får många nya upplevelser varje dag. Att tappa mjölktänder är till exempel en händelse som många väntar på bara för nöjet att få lite pengar eller någon leksak i present, beroende på tradition, men som också kan inträffa under skoltid såklart. En lärare tog sig friheten att ta bort en vickande tand på en av sina små elever, men mamman gillade inte alls detta val. Låt oss ta en närmare titt på vad som hände.

Advertisement
Wikimedia / not the actual photo

Wikimedia / not the actual photo

En mamma bosatt i Melbourne i Australien, blev rasande på sin dotters lärare, som tog sig friheten att ta bort hennes dotters vickande tand utan att fråga om lov, men framför allt struntade hon i barnets begäran om att sluta. Frågan öppnade en viktig debatt som berörde olika frågor och som i slutändan ledde till att användarna splittrades i ämnet. Barnets mamma var upprörd över lärarens beteende, som inte respekterade gränsen som barnet försökte sätta på henne. Många användare godkände mammans reaktion av just denna anledning: "Det är ganska viktigt att tillåta barn att kunna be en vuxen att lämna dem ifred", skrev en användare.

Många andra användare har dock inte gjort en lika stor grej av situationen och hävdat att läraren trots allt gjorde rätt i att ta bort barnets tand: "Vissa barn går till skolan med en tand som knappt sitter fast. Om läraren inte hade gjort det hade eleven kunnat svälja den. Bra jobbat av läraren som löste allt", skrev en användare medan en annan försvarade läraren ännu mer: "Slappna av, det är bara en tand, inte en öppen hjärtoperation".

Advertisement
Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

Flera användare delade också med sig av sina egna erfarenheter i ämnet, eller deras barns, och hävdade att läraren tillhandahöll en tjänst för föräldrarna att vara tacksamma för: "Jag önskar att någon av mitt barns lärare skulle ha gjort detsamma med mitt barns lösa tänder! Det är ett tufft jobb! Det är verkligen jobbigt att vara förälder ibland. Den kvinnan borde få en medalj."

Har det någonsin hänt dig att ett barn eller barnbarn kommit hem från skolan med en tappad tand? Vad tycker du om lärarens beteende? Skriv din åsikt i kommentarerna!

Advertisement