Bruden låtsas avge sina löften på bröllopet, men läser istället upp några sms

av sofia

10 Augusti 2023

Bruden låtsas avge sina löften på bröllopet, men läser istället upp några sms
Advertisement

När du fattar ett så viktigt beslut som att gifta dig betyder det att du är helt säker på personen bredvid dig. Att gifta sig innebär att vilja vara med din bättre hälft för alltid och är kröningen av en perfekt kärleksrelation. Åtminstone i teorin.

Det här unga parets bröllop blev lite annorlunda från vad man kanske brukar förvänta sig. Bara den blivande bruden visste vad som skulle hända under ceremonin och vilka konsekvenser detta skulle ha fått, men hon hade bestämt sig för hur hon ville hantera situationen och vad hon skulle göra.

via Ponichka

Advertisement
Niall Cook/Flickr - Not the actual photo

Niall Cook/Flickr - Not the actual photo

Namnet på kvinnan i fråga är Casey som inte ville något hellre än att gifta sig med sin Alex, hennes livs kärlek. Hon var verkligen överlycklig över att få tillbringa resten av sina dagar med honom och hon kunde inte föreställa sig något mer underbart.

Men hennes planer gick inte riktigt som hon hade tänkt sig... Allt hände kvällen före den stora dagen då det förälskade paret firade var och en med sina närmaste vänner. Casey och hennes vänner bodde på ett lyxigt hotellrum de hade bokat.

Allt verkade perfekt tills hennes telefon började vibrera högt i rummet. Det var ett meddelande: "Jag skulle inte gifta mig med honom om jag var du".

Advertisement
freepic.diller/Freepik - Not the actual photo

freepic.diller/Freepik - Not the actual photo

Nyfiken på vem det kunde vara började hon läsa alla sms, eftersom telefonen hela tiden vibrerade för att det hade kommit nya meddelanden. På några sekunder hade kvinnans hjärta börjat gå i bitar meddelande efter meddelande. De orden var inte alls lyckoönskningar eller ett skämt från en vän.

Kärleksfulla och flirtiga utbyten mellan Alex och en annan kvinna hade börjat fylla hennes inkorg med meddelanden som skickats från det numret. Det fanns hundratals meddelanden och de fortsatte att komma. Vännerna som var närvarande den kvällen blev förvånade över att Alex uppenbarligen hade en älskarinna. De två utbytte intima bilder och den mystiska kvinnan uppmanade mannen att inte gifta sig med någon som hon.

Varje ord var ett hugg för Casey som hade insett att hon blivit bedragen i 6 år. Det var inte långt kvar till bröllopsdagen och allt var redan betalt. Så bland tusen tankar som snurrade runt i hennes huvud hade hon bestämt sig, även av respekt för gästerna, att inte ställa in bröllopet. Hon skulle ha agerat annorlunda i morgon.

Så hon hade gått längs hela gången i den förstenade kyrkan, med en iskall blick iförd sina drömmars klänning. Men hennes drömmar hade förvandlats till mardrömmar och nu var det dags att vakna. Så fort hon kom fram till sin blivande man hade hon tagit fram ett långt papper, men det var inte äktenskapslöftena, utan i själva verket hade hon börjat läsa högt varenda meddelande hon hade fått kvällen innan som hade utbytts mellan Alex och hans älskarinna. Bland det allmänna sorlet och gästernas förbluffade ansikten valde mannen att lämna kyrkan i tystnad och i fullständig skam.

Vad tycker du om den här historien?

Advertisement