x
En brudgum fotograferas medan han skär…
Hon gillar inte att leka med sina barn och föredrar att ha egentid: En frisör lägger sig på golvet för att lugna en autistisk pojke som han ska klippa håret på

En brudgum fotograferas medan han skär tårtan i tröja och shorts: "Respektlöst mot bruden"

13 Oktober 2021 • Av sofia
950
Advertisement

Ett par som väljer att gifta sig efter en ömsesidig överenskommelse kommer att göra allt för att organisera sitt bröllop på bästa sätt. Även om det finns detaljer och situationer som bruden tänker mer på, har brudgummen också sitt utrymme och ansvar. Tillsammans bestämmer man vem man vill bjuda, menyn, platsen för ceremonin och framför allt... kläderna! Att köpa en brudklänning är en stor sak och många brudar söker efter den vackraste, dyraste och mest överdådiga klänningen i butiken. Vad ska man dock göra om han däremot inte är av samma åsikt? En bild på internet av två makar som skär sin bröllopstårta lockade till sig mycket uppmärksamhet och många kommentarer.

via: Reddit

image: Reddit

Svart kortärmad T-shirt med ett färgglatt tryck på bröstet, beigea shorts och (förmodligen) gymnastikskor med vita strumpor är den väldigt oeleganta klädsel som brudgummen dykte upp med. Istället bär hon en vit klänning, helt i linje med hur ett sagobröllop bör vara. När man ser dem tillsammans med varandra, den ena bredvid den andra, i ögonblicket då de ska skära upp tårtan, undrar man om det faktum att han inte ens kunde ta på sig en kostym vid ett sådant tillfälle också återspeglas i deras förhållande. Det verkar som om en av dem faktiskt bryr sig mycket mer om deras relation, eller åtminstone så har en del människor som sett bilden tolkat det hela så.

De flesta av kommentarerna var ganska kritiska mot brudgummen, vars beteende beskrevs som "respektlöst" gentemot hans bättre hälft. Andra tolkade det som att han kan ha bytt till mer vardagliga kläder strax efter ceremonin. Vi vet inte var sanningen ligger, men en gemensam nämnare i kommentarerna är: "Om din partner inte är lika glad över att gifta sig med dig som om du är över att gifta dig med honom, bör du inte göra det. Att vara singel är bättre än att vara med någon som inte är villig att anstränga sig". Håller du med?

 

 

 

Tags: WtfBröllopAbsurt
Advertisement

Skriv en kommentar

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack