Hon låtsas avblåsa bröllopet för att slippa bjuda en del släktningar, men avslöjas genom bröllopsfotona på sociala medier - TittaPaVideon.se
x
Hon låtsas avblåsa bröllopet för…
En man köper en bil åt sin son och betalar den i mynt - det tog 3 timmar och 20 anställda för att räkna dem Vid bara 9-års ålder vill han ge 15$ till sin lärare:

Hon låtsas avblåsa bröllopet för att slippa bjuda en del släktningar, men avslöjas genom bröllopsfotona på sociala medier

10 September 2021 • Av sofia
1.174
Advertisement

Vad är man inte villig att göra för att slippa bjuda vissa släktingar till sitt bröllop? Det finns de som, liksom kvinnan som är huvudperson i den här historien, skulle ljuga och hitta på. I verkligheten är den här historien mycket mer komplicerad än så, då det handlar om pengar och personlig hämnd. Allt detta är mycket tråkigt då det ju trots allt handlar om familjen.

En kvinna vid namn Karen (detta är inte hennes riktiga namn) hade inte räknat med att den totala kostnaden för hennes bröllop skulle betalas av på en gång och var tvungen att be om ett lån från sin bror och några andra nära släktingar. När de vägrade låna pengar till henne beslutade den blivande bruden att utesluta dem från festen genom att använda sig av en hemsk strategi. Synd bara att det slutade med att hon råkade avslöja sig själv.

via: The Mirror

Den blivande bruden hade inte räknat ut de totala kostnaderna för bröllopet och bara 2 dagar före ceremonin bad hon sin bror om ett lån på 12 000 euro. "Jag har gett förskott för mottagningen, fotografen, cateringen, blommorna och DJ:n men jag visste inte att jag var tvungen att betala av allt på min bröllopsdag, jag trodde att jag kunde betala senare" förklarade kvinnan för sin bror, som vägrade låna ut den stora summan pengar till henne. Inför sin brors vägran kände Karen att något hade blivit förstört, så efter att ha lagt på luren och insett att det inte var så stor chans att hon skulle få den summan från honom, satte hon sin plan i verket. Efter det telefonsamtalet informerade en av hennes brudtärnor Karens bror om att bröllopet plötsligt hade blivit inställt.

Karen vände sig då också till andra släktingar i hopp om att få låna pengar, men alla vägrade. Resultatet? Karen talade om för alla dessa människor att hennes bröllop var inställt, men självklart firade hon det ändå.

Efter att ha låtsats skjuta upp bröllopet, råkade Karen dumt nog avslöja sig själv genom att lägga upp bilder av sin bröllopsdag på facebook, ett år senare. En mycket osmart grej, som kvinnan hade gjort för att fira sitt första år som gift kvinna. Karen fick fira sitt bröllop till slut, om än i mindre skala. Bland gästerna saknades många människor, till exempel hennes bror, hennes mormor och några av hennes mostrar och fastrar.

Hur betedde sig bruden enligt dig? Skriv din åsikt i kommentarerna!

Tags: WtfBröllopAbsurt
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack