Efter att ha fått 6 söner upptäcker den här mamman att hennes sjunde barn är en flicka och kan inte hålla tillbaka känslorna

sofia

15 Januari 2023

Efter att ha fått 6 söner upptäcker den här mamman att hennes sjunde barn är en flicka och kan inte hålla tillbaka känslorna
Advertisement

Pojke eller flicka? Hur många gånger innan du blir förälder hör du den här frågan. Det finns de som starkt hoppas på det ena eller det andra och de som istället glatt accepterar båda alternativen och inte fokuserar särskilt mycket på könet, utan på lyckan i att vänta barn och sedan se det födas.

Det var så här även för huvudpersonerna i den här historien, men de kunde inte hålla tillbaka känslorna när de under sin senaste graviditet fick reda på huruvida det var en flicka eller en pojke på väg och när du ser hur deras familj är uppbyggd kommer du förmodligen att förstå varför. Låt oss berätta mer om dem.

via modernfarmhousefamily/Instagram

Advertisement

modernfarmhousefamily/Instagram

Sarah och Tim Molitor, skaparna av Modern Farmhouse Family, en sida där det pratas om att ha en stor familj och allt vad det innebär, stod i centrum för en historia som gjorde dem väldigt kända och som spred glädje bland alla dem som följde familjens äventyr. Efter 6 graviditeter och med ett sista barn på väg, väntade paret på att få veta könet på det senaste tillskottet till familjen och bestämde sig för att göra det på ett mycket charmigt sätt.

Vanligtvis, som det hade skett under de tidigare graviditeterna, hade mamman och pappan bett om denna information innanför gynekologens fyra väggar, men i det här fallet valde de en annan "ritual". De samlades med hela sin familj hemma och gjorde sig redo för en explosion av konfetti. Rosa eller blå? Ingen visste det och framför allt förväntade sig varken mamman eller pappan överraskningen som snart skulle komma.

modernfarmhousefamily/Instagram

"Efter 6 söner hade jag gett upp hoppet om att få en flicka - erkände Sarah - jag var övertygad om att jag bara skulle vara omgiven av män". Och faktiskt verkade detta som ödet med tanke på att de nu hade fått sitt sista barn och att de inte skulle finnas fler chanser. Men livet lyckas alltid överraska oss, detta vet vi mycket väl, och i det här fallet har det verkligen gjort det på ett underbart sätt.

Advertisement

Alla samlades framför kameran, mamma Sarah och pappa Tim räknade ner innan de alla fick ett regn av konfetti på sig som färgade hela rummet rosa. Kvinnan kunde inte hålla tillbaka sina känslor: först hoppade hon av glädje och föll sedan till marken. Tårar, leenden och stor förvåning tog över och präglade detta magiska ögonblick. "Jag kan fortfarande inte fatta att vi kommer att få en flicka", sa hon.

Vi hoppas innerligt att lyckan i dessa små ögonblick kommer att följa denna vackra familj livet ut. Lycka till.

Advertisement